adscode
adscode

ÇOCUKLARIN HAYALLERİNE DOKUNAN YAZARLAR İSTANBUL KİTAP FUARI’NDA

Türkiye’de çocuk kitapları yayıncılığında kaliteli ve yaratıcı yayınlarıyla öne çıkan Redhouse Kidz, yazarları ve çizerleriyle İstanbul Kitap Fuarı’nda okurlarla buluşuyor.

ÇOCUKLARIN HAYALLERİNE DOKUNAN YAZARLAR İSTANBUL KİTAP FUARI’NDA
Etkinlikler
Yazar ve çizerleriyle İstanbul Kitap Fuarı’na adeta çıkarma yapan Redhouse Kidz, Salon 3’te 409 No’lu standında; okurları için her gün farklı bir imza etkinliği düzenliyor, özel indirimlerle ve kampanyalarla okurlarını kucaklıyor.

Redhouse Kidz; 20 Kasım’a kadar ziyaret edilebilecek olan TÜYAP 35. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’nda, kitap tutkunları için birbirinden ilginç sürprizler sunuyor. Redhouse Kidz’in Kitap Fuarı'ndaki 3. Salondaki, 409 No’lu standında, katılımcılara özel indirimlerle ve kampanyalarla sözlükler, dil öğrenimine yönelik yayınlar ve yepyeni çocuk kitaplarını bulmak mümkün oluyor.

Redhouse Kidz’in Kitap Fuarı için en büyük sürprizi ise; çocuklar için birbirinden değerli eserler kazandıran yazarlar ve çizerlerle okurlar için buluşma imkanı sunması. Yazar ve çizerleriyle İstanbul Kitap Fuarı’na adeta çıkarma yapan Redhouse Kidz, İstanbul Kitap Fuarı süresince neredeyse her gün bir imza gününe ev sahipliği yapıyor.

ÖDÜLLÜ YAZARLARLA BULUŞMA FIRSATI

İmza günlerine katılan yazarlar arasında, dünyanın en iyi çocuk ve gençlik edebiyatı listesine giren “Eyvah Kalbim Kırıldı!” kitabının yazarı Elif Yemenici de (13 Kasım) yer alıyor. Ayrıca "Leyla Fonten’den Öyküler” serisinin yazarı Tülin Kozikoğlu ve çocuk edebiyatının Nobel’i sayılan 2018 Hans Christien Andersen ödülüne aday gösterilen kitabın çizeri Sedat Girgin de (13-16 Kasım) fuarda okurlarla buluşuyor.

Redhouse Kidz’in standında; Alp Gökalp- İpek Konak- Onur Karadağ- Burak Dak (12-18 Kasım), Aytül Akal (14 Kasım), Ufuk Ceylan-Dilek Yördem Ceylan (17-20 Kasım), Şiirsel Taş-Gökçe Akgül (18 Kasım), Emre Şimşek, Göknur Birincioğlu-Sernur Işık (19 Kasım) gibi çocuk edebiyatının önemli yazar ve çizerleri okurlarla bir araya geliyor.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)