adscode
adscode

ÇOCUKLARLA GİDİLEBİLECEK 3 DÜNYA ŞEHRİ

Yeni dinamik paket tur sistemi ile turizme yeni soluk getiren ve birbirinden farklı destinasyonları ile yurt dışı tur alternatifleri sunan Cafe tur, 16 yıldır çoğu zaman broşür ve afişlerde gördüğümüz…

ÇOCUKLARLA GİDİLEBİLECEK 3 DÜNYA ŞEHRİ
Türkiyeden Haberler
 Yeni dinamik paket tur sistemi ile turizme yeni soluk getiren ve birbirinden farklı destinasyonları ile yurt dışı tur alternatifleri sunan Cafe tur, 16 yıldır çoğu zaman broşür ve afişlerde gördüğümüz muhteşem yerleri keşfetme imkanı sunuyor. Çocuğunuzla beraber harika dakikalar geçireceğiniz 3 destinasyonu sizler için derledik.

Almanya’nın en güzel şehirlerinden biri olan Nürnberg, tatil için de mükemmel bir seçenek. Bu şehirde çocuğunuzla birlikte hiç sıkılmadan saatlerce zaman geçirebileceğinizi garanti eden bir oyuncak müzesi bulunuyor. Bu özelliği nedeniyle çocuğunuzla gidebileceğiniz turlara rahatlıkla Nürnberg Turları’nı ekleyebilirsiniz.

Nürnberg Oyuncak Müzesi, Old Town denilen eski şehir meydanında yer alıyor. Müze 1971 yılında açılmış ve bugüne kadar 4 milyondan fazla kişi tarafından ziyaret edilmiş. Müze sabah saat 10:00’da açılıyor, kapanış saatleri ise değişiklik gösteriyor. Salı ve Cuma günleri arasında 17:00, Cumartesi –Pazar günleri 18:00’da, Uluslararası Oyuncak Fuarı döneminde ise 20:00’da kapanıyor. Bazı özel günlerde ve Noel zamanlarında da açılış kapanış saatleri değişkenlik gösterebiliyor.

Tamamen eğlence ve çocuk odaklı tatillerin diğer bir adresi ise, çocuklarınızın mutlaka yakından görmek isteyeceği, Paris Disneyland turları. Disneyland hem sizin için hem de çocuklarınız için benzersiz bir deneyim olacak. Disneyland’ de sadece çocuğunuzun eğleneceğini düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Disneyland’ın renkli dünyası sizi de içine çekecek. Televizyonda izlediğiniz, mobil cihazlarda oyunlarını oynadığız, oyuncaklarına sahip olduğuz karakterleri karşınızda görmeniz, onların ev ve şatolarında dolaşmanız, araçlarına binmeniz Disneyland’ın eğlenceli dünyasını yaşamınızı sağlıyor. Bir lunaparktan çok daha fazlası olan ve adını tüm dünyaya duyurmuş, teknolojisiyle güvenli eğlencenin doğru adresi olan bu parkın; çocuklu tatilleriniz için doğru tercih olacağına emin olabilirisiniz.

Gökdelenleri, muazzam şehir yapısı ve muazzam büyüklüğüyle, Amerikan şehirlerinin arasından sıyrılmayı başaran Los Angeles ziyaretçilerine gerçek bir tatil deneyimi sunuyor. Los Angeles turları ile birlikte bu muhteşem şehrin doyasıya tadını çıkarabilir, kendinize harika bir tatil için fırsat yaratabilirsiniz. Bu yazımızda ise, Los Angeles’ın çok da bilinmeyen bir özelliğini öne çıkaracağız. Los Angeles Turları hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz. http://www.cafetur.com/los-angeles-turlari Los Angeles’ı çocuğunuzla birlikte gidebileceğiniz alternatiflerden biri desek ne dersiniz?

Adventure park, Disneyland, Legoland, Natural History Museum gibi pek çok çocuk dostu eğlence ve kültür merkezini bünyesinde bulunduran Los Angeles; uygun fiyat avantajıyla hem size hem çocuğunuza mükemmel bir tatil deneyimi sunuyor. Disneyland genelde Los Angeles’ta gibi algılanır ama aslında Los Angeles havaalanından 60 km kadar uzaktaki Anaheim kentinde yer alıyor. Anne-babaların, çocuklarını götürmeyi en çok istediği yerler listesinde başında olan Disneyland, iyi bir planla gezmeyi gerektiren bir yer.

Adventure Park, roller coasterları, dev dönme dolaplarıyla daha çok büyük çocuklara yönelik eğlenceler barındırıyor. Los Angeles gezinizde çocuğunuzla beraber mutlaka Natural History Museum, Carlsbad’de yer alan Legoland ziyaret etmelisiniz. Los Angeles’ da çocuğunuzla gidebileceğiniz yerlerden bir diğeri ise Pasifik Okyanusu kıyısında yürüyebileceğiniz, okyanusa girebileceğiniz, güzel manzaralarla karşılaşmayı garanti eden California kenti “San Diego”.

San Dieoga’da çok büyük bir alana yayılmış, sadece hayvan çeşitliliği ile değil; bitki örtüsü ile de benzerlerinden ayrılan San Diego Zoo mutlaka zaman ayrılması güzel anılarla ayrılabileceğiniz bir nokta. Çocuğunuzla güvenle gidip, keyifli anlar yaşayabileceğiniz destinasyonları farklı alternatiflerle sunması Café Turu rakiplerinden bir adım öne çıkarmakta. Çocuğunuz ile yapacağınız ayrıcalıklı bir tatil için Café Tur’a göz atmadan karar vermeyin.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)