adscode
adscode

DAÜ, 17. ORYANTASYON GÜNLERİ BAŞLADI

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) 17. Oryantasyon Günleri Kuzey Kıbrıs Genç Turkcell ana sponsorluğunda 29 Eylül 2014 tarihinde başladı.

DAÜ, 17. ORYANTASYON GÜNLERİ BAŞLADI
Üniversite
Programın ilk gününde Türkiye, Filistin, Nijerya gibi dünyanın çeşitli yerlerinden yeni öğrenciler DAÜ’ye gelerek Oryantasyon Günlerinin ilk gününe katıldılar. 19 Ekim 2014 tarihine kadar devam edecek olan oryantasyon günleri kapsamında yeni gelen öğrenciler Ercan Havalimanı, Gazimağusa ve Girne Limanları`nda karşılanıp yurtlarına yerleştirilecek.
 
Birbirinden farklı ve eğlenceli etkinliklerin düzenleneceği 17. Oryantasyon Günleri kapsamında 6 – 10 Ekim 2014 tarihleri arasında her akşam DAÜ II yurdu önünde film gösterimlerinin yer alacağı açık hava sinema geceleri yapılacak. Program kapsamında 10 Ekim 2014 tarihinde yeni öğrencilerin DAÜ kampüsünü daha iyi tanımaları için kampüs turu ve yönetsel birim tanıtımları düzenlenecek. Ayrıca Gazimağusa kentini daha iyi tanımaları için Gazimağusa gezisi de gerçekleştirilecek. Aynı günün gecesi saat 19:30’da, DAÜ Deniz Tesisleri’nde yeni öğrenciler ve aileleri için kokteyl parti yer alacak.
 
11 – 12 Ekim 2014 tarihlerinde ise Lefkoşa – Girne ve Karpaz turları ile KKTC en iyi şekilde tanıtılmaya çalışılacak. 17 Ekim 2014 tarihinde, DAÜ’ye ve KKTC`ye adaptasyon sürecinin kolaylaştırılması için yeni öğrencilere ve ailelerine yönelik olarak DAÜ Psikolojik Danışmanlık, Rehberlik ve Araştırma Merkezi (PDRAM) tarafından “Kültür Şoku” konulu ve Polis Müdürlüğü tarafından “Kuzey Kıbrıs’ta Yaşam” konulu iki konferans düzenlenecek. Oryantasyon Günleri kapsamında, yeni gelen öğrenciler ve aileleri için DAÜ – 2 Yurdu, Sosyal ve Kültürel Aktiviteler Müdürlüğü, Öğrenci İşleri Müdürlüğü ile Yabancı Diller ve İngilizce Hazırlık Okulu’nda, danışma masaları kurulacak.
 
17 Ekim 2014 tarihinde ayrıca yeni kayıtlı öğrencilerin Üniversiteye gelişlerini kutlamak, idari ve akademik birimlerle ve öğrenci kulüpleriyle tanıştırmak için “Hoşgeldin Festivali” yapılacak. Saat 20:00’de, DAÜ Stadyumu’nda gerçekleştirilecek olan söz konusu festivalde Fakülte ve Yüksekokul tanıtımları ile öğrenci kulüplerinin tanıtımları gerçekleştirilecek. Ayrıca düzenlenecek olan çeşitli spor yarışmaları, sahne gösterileri, rekreasyon etkinliklerinin yanı sıra yeni gelen öğrencilere keyifli saatler yaşatacak konserler de düzenlenecek.
 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)