adscode
adscode

DAÜ-SEM Yaz Kampı Başladı

Doğu Akdeniz Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (DAÜ-SEM) tarafından organize edilen 6-11 yaş grubuna yönelik yaz okulu programları başladı.

DAÜ-SEM Yaz Kampı Başladı
Etkinlikler

İlköğretim düzeyindeki öğrencilere yönelik programda İngilizce dersleri, bilgisayar destekli eğitim, çeşitli spor aktiviteleri, plaj aktiviteleri,geziler, mutfak el becerileri, genel kültür, kişisel gelişim ve toplumsal duyarlılık olmak üzere birçok dalda eğitim olanağı sağlanıyor. 

DAÜ Halkla İlişkiler ve Basın Müdürü ve DAÜ-SEM Koordinatörü Derviş Ekşici,16 Temmuz 2012 tarihinde başlayıp 27 Temmuz 2012 tarihinde tamamlanacak kursların sadece bilişsel eğitim değil, kişisel gelişimi içeren, duyuşsal ve davranışsal gelişimi de amaçladığını söyledi. 

Yapılan açıklamada ayrıca, 08:30 – 15:45 saatleri arasında yer alan kursların, sabahları Turizm Fakültesi bilgisayar laboratuvarları ve dil dersliklerinde, öğleden sonra ise DAÜ Deniz Tesisleri’nde (Beach Club) yapıldığı belirtildi. 

İngilizce pratiği yanısıra bilgisayar dersleri ve spor faaliyetlerinin çocuklara paylaşmayı ve dostluk duygusunu geliştirmeyi aşıladığını belirten Ekşici, özgüveni gelişmiş ve kendi ayakları üzerinde durabilen bireyler yarattıklarını söyledi.

Öncelikli hedeflerinin çocukların eğitim öğretim yılı içerisinde öğrendikleri İngilizce’yi unutmamalarına ve pratik yapmalarına olanak sağlamak olduğunu vurgulayan Ekşici, sörf, masa tenisi, pasta yapımı gibi değişik aktiviteler, yarışmalar ve oyunlarla öğretim verildiğini ifade etti. Ekşici,kampta görevli eğitmen ve antrenörlerin branşlarında uzman, çocukları seven ve ruhundan anlayan kişiler olduğuna da dikkat çekti.


egitimajansi.com


 


 


 


 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)