adscode
adscode

DAÜ Sürekli Eğitim Merkezi Yüzme Kursu Devam Ediyor

Doğu Akdeniz Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (DAÜ-SEM) yaz aylarında da etkinliklerini sürdürmeye devam ediyor.

DAÜ Sürekli Eğitim Merkezi Yüzme Kursu Devam Ediyor
Etkinlikler
DAÜ Halkla İlişkiler ve Basın Müdürü ve DAÜ-SEM Koordinatörü Derviş Ekşici, DAÜ-SEM’in kurs ve seminerlerinin sürdüğünü ve başta yüzme kursu olmak üzere yaz aylarında yapılan birçok eğitim ve etkinliğin devam ettiğini bildirdi. 
Ekşici, KKTC koşulları göz önünde bulundurulduğu zaman en önemli yaz dönemi sporlarından birinin yüzme olduğuna dikkat çekerek yaz okulunun yanında 5-15 yaş arası profesyonel yüzme kurslarının eğlenceli geçtiğini çocuklarını kursa getiren ailelerin havuz başı ve deniz kenarında keyifle çocuklarının eğitimini takip ettiklerini aktardı. 
I.Dönem yüzme kurslarının 13 Temmuz’a kadar devam ettiğini anımsatan Ekşici, 16 Temmuz- 10 Ağustos tarihleri arasında II. Dönem ve 13 Ağustos- 7 Eylül tarihleri arasında ise  III. Dönem yüzme kurslarının gerçekleştirileceğini belirtti. Yüzme kurslarının Pazartesi ve Perşembe günleri 09:30-10:45,  Salı ve Cuma günleri ise 11:00-12:15 saatleri arasında Deep Diving Centre su sporları ve can kurtaran ekibi Erol Adalıer, Mine Adalıer, Dilek İyihasırcı eşliğinde DAÜ Deniz Tesisleri yüzme havuzunda gerçekleştirildiğini aktaran Ekşici, okulların tatil olduğu yaz aylarında yüzme sporunun öğrencilerin vakitlerini değerlendirebileceği ve bedenen sağlıklı gelişebilecekleri en güzel sosyal etkinliklerden biri olduğunu belirterek DAÜ-SEM olarak bu tür etkinliklerin başarıyla devamının geleceğini bildirdi. 

egitimajansi.com

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)