adscode
adscode

DAÜ ve Warwick Üniversitesi arasındaki işbirliği

Doğu Akdeniz Üniversitesi ve Warwick Üniversitesi arasındaki işbirliği kapsamında DAÜ kampüsünde yürütülmekte olan Tedarik Zinciri ve Lojistik Yönetimi ile Mühendislik İşletme Yönetimi yüksek lisans programları…

DAÜ ve Warwick Üniversitesi arasındaki işbirliği
Üniversite
Gerçekleştirilen ziyaret sırasında DAÜ Warwick Üretim Grubu (WMG) Program Koordinatörü Bakiye Yalınç tarafından KTSO'dan Genel Sekreter Doğa Dönmezer ve Eğitim Koordinatörü Deniz Berkol iel KTTO’san İş Geliştirme Uzmanı Şükran Özerdem’e yüksek lisans programları hakkında detaylı bilgiler aktarıldı. Söz konusu ziyaret ile oda üyelerini bilgilendirerek programlar hakkında detaylı bilgi sahibi olmaları sağlandı.  

Warwick Üniversitesi, Warwick Üretim Grubunun (WMG) Mühendislik İşletme Yönetimi ile Tedarik Zinciri ve Lojistik Yönetimi yüksek lisans (MSc) programları, 2011 yılından bu yana DAÜ kampüsünde yürütülüyor. WMG gerçek sanayi tecrübesi ile dünya standartlarında eğitim olanağı sağlıyor. 

The Guardian 2017 üniversiteler sıralamasına göre Warwick Üniversitesi İngiltere`de 9, Dünya sıralamasında ise 51. sırada yer almaktadır (QS World Rankings 2017). Bu programlar adaylara dünyanın en iyi üniversitelerinden birinde yüksek lisans derecesi elde etme imkanı sunuyor. Bu prestijli yüksek lisans (MSc) ve (PG Award) dereceleri Doğu Akdeniz Üniversitesi kampüsünde Warwick Üniversitesi’nden gelen deneyimli öğretim elemanları tarafından verilen derslerle 1 akademik yılda tamamlanabilmektedir. Ayrıca öğrencilere, 2 dersi İngiltere`de Warwick Üniversitesi`nde veya Singapur, Malezya, Tayland, ile Çin’de alabilme seçeneği de sunulmaktadır.

 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)