adscode
adscode

DAÜ YENİ ÖĞRENCİLERİNE “HOŞGELDİNİZ” DEDİ

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ), 20. Oryantasyon Günleri kapsamında 29 Eylül 2017 Cuma günü muhteşem bir organizasyonla yeni gelen öğrencilerine “Hoşgeldiniz” dedi. Üniversiteye yeni kayıt yaptıran öğrencilerin…

DAÜ YENİ ÖĞRENCİLERİNE “HOŞGELDİNİZ” DEDİ
Üniversite
Gecede Fakülte ve Yüksekokul tanıtımları ile öğrenci kulüplerinin tanıtımlarının yanı sıra, çeşitli yarışmalar ve sahne gösterileri de gerçekleştirildi. Geceye sponsor olan Koop Süt ve Kaner Şirketler Grubu tarafından yiyecek içecek dağıtımında bulunuldu. Gecede ayrıca DAÜ tarafından Kıbrıs çöreği ikram edildi.

DAÜ Kıbrıs Halk Dansları Topluluğu’nun gerçekleştirdiği dans gösterisi ile başlayan geceye, The Consonants grubunun verdiği konser ile devam edildi. Dans Kulübü ve Müzik Kulübü’nün gerçekleştirdiği sahne performanslarının ardından ise Amerikan Futbol Kulübü gösteri gerçekleştirdi.

Gecede DAÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Osam, Öğrenci İşleri’nden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. Yaşar Özden ve Uluslararası İşler ve Tanıtım’dan Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Tanova sahneye çıkarak, öğrencileri selamladı. Prof. Dr. Osam yeni gelen öğrencilere “DAÜ’ye Hoşgeldiniz” diye seslenerek yeni eğitim hayatlarında başarılar diledi. Rektör Prof. Dr. Osam ve Rektör Yardımcıları gecede ayrıca kulüp ve fakültelerin standlarını da gezerek, hem personel hem de yeni gelen öğrencilerle sohbet ettiler.

Gece, ülkenin tanınmış seslerinden Nafiz Dölek’in sahne almasıyla devam etti. Geceye katılanlar gerçekleştirilen sahne performansları ile çoşku dolu saatler yaşadılar.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)