adscode
adscode

Dersler Hayata Hazırlar mı?

Okul, her zaman, çok önemli ve yaşamın minyatür bir şablonunu sunması açısından vazgeçilmez yerdedir. Okulun eğitim ve öğretim aracılığıyla öğrenciye, yani çocuk ve ailesine müdahalesi kaçınılmazdır.

Dersler Hayata Hazırlar mı?
Etkinlikler

Peki, bunda ne kadar başarılı olabilmekte, öğrenciyi hayata ne kadar hazırlayabilmektedir? İşte tam da bu yüzden “Ne kadar hazırlayabilir?” sorusuna cevap aramak için Türkiye Özel Okullar Derneği Ortaokul ve Lise Komisyonu işbirliği ile 4 Haziran 2016 Cumartesi günü, Maltepe Üniversitesi Kültür Merkezi Reşit Galip Konferans Salonu’nda “DERSLER HAYATA HAZIRLAR MI?” temalı sempozyum gerçekleştirilecektir.

Yankı Yazgan, Prof. Dr. Ayla Oktay, Alev Coşkun, Alphan Manas, Nasuh Mahruki ve Cem Seymen’in konuşmacı olarak katılacağı sempozyumda eş zamanlı çalıştaylarda Fen ve Matematik, Sosyal Bilimler, Dil, Uygulamalı Dersler alanlarında farklı okullardaki öğretmenler tarafından hazırlanan sunumlara da yer verilecektir.

Okul yöneticileri ve öğretmenlerin yanı sıra, velilere de açık olarak gerçekleştirilecek sempozyuma katılmak isteyenlerin  https://konferans.tozok.org.tr adresinden online kayıt yapmaları gerekmektedir.



Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)