adscode
adscode

Devlet korumasındaki çocuklar, harçlıklarını bağışladı

Samsun'da devlet korumasındaki çocuklar, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişiminde şehit ve gazi olanların aileleri için başlatılan kampanyaya, harçlıklarıyla destek verdi.

Devlet korumasındaki çocuklar, harçlıklarını bağışladı
Eğitim
Samsun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı evlerde kalan çocuklar, 15 Temmuz Şehitleri Dayanışma Kampanyası'na biriktirdikleri harçlıklarıyla katıldı.

Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi'nde düzenlenen programda konuşan Samsun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Tekin Balcı, askeri kalkışmanın, millet iradesini hiçe saymak anlamına geldiğini söyledi.

Balcı, "Bu kalkışma darbeye dönüşmüş olsaydı bunun zararını tüm millet olarak görecektik. Tanıdığımız, sevdiğimiz insanlar zarar görecek, evinden barkından olacaktı. Sizlerin geleceği zarar görecekti. Yani sizlerin daha rahat, daha huzurlu yaşamanız için insanlarımız sokağa çıktı ve hainlere karşı geldi." dedi.

Kampanyanın önemine değinen Balcı, "Sizlerin burada yapacağı en küçük katkı bile manevi olarak çok önemli. Onlar adına sizlere çok teşekkür ediyorum. Bir kez daha şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Konuşmanın ardından çocuklar, biriktirdikleri harçlıkları sırayla yardım sandığına attı. Daha sonra Balcı ile çocuklar, anı defterine duygu ve düşüncelerini yazdı.

Programa, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür yardımcıları Necmettin Aygün ve Hamit Gümüş, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürü Musa Öncül ve kurum personeli de katıldı.


AA

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)