adscode
adscode

Diyarbakır GEN Gelecek Nesiller Koleji 17 Ağustos’ta Eğitime Başlıyor

GEN Gelecek Nesiller Koleji’nin Anadolu’daki ilk büyük eğitim hamlesi, Öner Grup ile iş birliği yaparak “Gelecek Nesil Eğitim” sistemini Diyarbakır’a götürmek oldu.

Diyarbakır GEN Gelecek Nesiller Koleji 17 Ağustos’ta Eğitime Başlıyor
Okullardan Haberler

GEN Gelecek Nesiller Koleji, Anadolu’daki ilk büyük eğitim hamlesini gerçekleştirerek eğitiminde dönüşümün bir parçası olma hedefiyle Diyarbakır’ın köklü okullarından Maarif Mozaik Koleji’ni Temmuz ayında satın alan Öner Grup ile önemli bir iş birliğine imza attı. GEN Gelecek Nesiller Koleji Diyarbakır ve GEN Yayınları’nın lisans haklarını içeren iş birliği kapsamında, Türkiye’nin en güçlü şirketlerinden olan Öner Grup’a bağlı Anaokulu, İlkokul, Ortaokul, Fen Lisesi okulları, 2020 – 2021 eğitim-öğretim yılına “GEN Gelecek Nesiller Koleji Diyarbakır” markasıyla devam ediyor.

GEN Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı ve TÖDER Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Erol Boy, 1986'dan bugüne taşıdığı istikrarlı, başarılı ve vizyoner eğitim-öğretim sistemini Diyarbakır'a taşıyarak çocuklarımızı hayata hazırlamaya başlayacak olmaktan büyük bir heyecan duyduklarını ifade ederek, Öner Grup ile gerçekleştirdikleri iş birliği ile ilgili şunları söyledi; “Diyarbakır GEN Gelecek Nesiller Koleji” özelinde gerçekleştirilen GEN Gelecek Nesiller Koleji Yönetimi ile Öner Grup iş birliğinin ve yeni kampüsümüzün ülkemizin geleceği çocuklarımız için hayırlı olmasını diliyorum. 1986 yılından bu yana gelen deneyimimiz, istikrarlı başarımız ve yenilikçi vizyonumuzla markalaşmış GEN Koleji’nin Gelecek Nesil Eğitim Modelini uzman eğitmenlerimizle beraber Diyarbakır kampüsümüze kısa bir sürede başarıyla uyarladık. 17 Ağustos’ta 1.200 öğrencimiz, 250 uzman öğretmen ve personelimizle beraber anaokulundan fen lisesine kadar tüm sınıflarda yeni kampüsümüzde eğitime başlıyoruz. GEN Koleji Diyarbakır kampüsünün de aramıza katılımıyla GEN Eğitim Kurumları Ailesi, her geçen gün emin adımlarla daha da büyümeye devam ediyor.” dedi.

Öner Grup ise GEN Gelecek Nesiller Koleji’nin Diyarbakır’da açılması ve iş birliğiyle ilgili yaptığı açıklamada; "Öner Grup olarak, Türkiye’nin birçok farklı sektörde büyümesine öncülük etmek için 20 yıldan bu yana var gücümüzle çalışan bir şirketiz. Şimdi, ülkemizin geleceği çocuklarımızın eğitimi için elimizi taşın altında koymaktan bir an bile geri durmadığımızı belirtmek isteriz. Bu iş birliğiyle, 35 yıldır 200 bini aşkın öğrenciyi Türkiye’nin ve dünyanın en prestijli lise ve üniversitelerine yerleştiren yönetici ve eğitmen kadrosuyla Türkiye’nin en başarılı okulları arasında yer alan GEN Koleji’nin Diyarbakır’da açılmış olmasından çok mutlu ve gururlu olduğumuzu ifade etmek isteriz.” dedi.

 

İstanbul merkezli olan ve köklü bir merkezi koordinatörlük yapısıyla açılan GEN Koleji Diyarbakır kampüsü, “DigiGEN ile Evde Sağlık Eğitim” programı ile öğrencilerine kesintisiz eğitim sunuyor. 2020-2021 Eğitim öğretim yılında gerçekleşmesi olası hibrid (karma) eğitim senaryolarına hazırlıklarını tamamlayan GEN Koleji; aynı zamanda ‘’Sınıf içinde Online Sınıf’’ imkanı sunarak pandemi dolayısıyla uzaktan eğitim almayı tercih eden öğrenci ve ailelerin ihtiyacını karşılarken; covid-19 semptomlarından birini gösteren veya bunun gibi farklı bir geçerli neden ile öğrencinin fiziki olarak okula gelememesi durumunda evinden sınıfına bağlanarak, uzaktan canlı senkron eğitim almasına imkan sağlıyor.

 

‘’Sınıf içinde Online Sınıf’’ uygulaması ile, yerinde ve uzaktan eşzamanlı eğitim sunuyor.

GEN Koleji Diyarbakır kampüsü, İstanbul kampüslerinde olduğu gibi, fiziksel olarak okulda sosyal mesafeyi koruyarak ve pandemiye karşı birçok ileri düzeyde tedbir alarak gerçekleştireceği yüz yüze eğitimle beraber, uzaktan eğitimin eş güdümlü ilerlemesini sağlıyor. Öğrencilerin sınıflarına canlı olarak bağlanarak derse katılımına imkan veren “Sınıf içinde Online Sınıf” uygulamasını hayata geçiriyor. Her alanda olduğu gibi uzaktan eğitimde de iyi planlanmış internet altyapısı, akıllı donanımlar, Google Okulu olmanın sağladığı güvenli araçlar, canlı derslerde ve online sınavlarda interaktifliği artırarak öğrenme hızını ve seviyesini en üst düzeye ulaştırmayı hedefleyen içerik ve eğitim metotlarını kullanmada yetkin eğitim kadrosu ile GEN Koleji, 2020-2021 eğitim öğretim yılı için tüm hazırlıklarını tamamlıyor.

 

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)