adscode
adscode

DKC Sütbank İle Doğru Hamle Yapın Kazançlı Çıkın

Son zamanların en karlı yatırımı olan sütbank, yatırımcılarınız cezbetmeye devam ediyor.

DKC Sütbank İle Doğru Hamle Yapın Kazançlı Çıkın
Türkiye'den Haberler
Son zamanların en karlı yatırımı olan sütbank, yatırımcılarınız cezbetmeye devam ediyor.
  • Proje Sahibi: DKC Hayvancılık
  • Proje Tarihi: 2015
  • Proje amacı: Akıllı yatırım yapmak isteyen bütün insanları en doğru ve güvenilir bir şekilde yönlendirip, şirkete ait olan tarlalar üzerinde kurulu olan çiftlikte süt üreten ineklerden satın alınması ve üretilen sütlerin aylık getirdiği kazanç.
  • Proje fiyatlandırması: 150 Litre süt üreten inek (6.000TL) , 180 Litre süt üreten inek (7.000TL)
  • Ekstra ücret ?: Satın alacağınız ineğin haricinde herhangi bir ücret kesinlikle söz konusu bile olamaz. Bütün hayvanların giderleri tamamen işletmeye aittir.
  • Ek bilgi: Proje ye katılan bütün yatırımcılarımıza söylemek istenilen; bu projenin başlama sevinci ile birlikte dönem ayrılmaksızın bütün ödemeler 10 ay boyunca yapılacaktır. 2 ay kuru dönem olduğu için ödeme yapılmamaktadır.
  • Ödeme yolu: DKC Sütbank adı altında otomatik ödeme yolu sayesinde banka hesaplarınıza aylık olarak ödenir.
Evet kıymetli yatırımcılarımız son zamanlarda gündem de olan sütbank projesi fazla ilgi görmeye başladı. Hiçbir ekstra ücreti bulunmaması ve her şeyin açık ve net olması güzel bir haberdir. Sahip olduğu parayı güzel şekilde değerlendirmek isteyen yatırımcıların ideal yatırım projelerinden birisi olan dana bank a sizde katılmak isterseniz, hemen iletişime geçebilirsiniz. Tecrübelerimize dayanarak söylüyoruz ki DKC Hayvancılık firması gerçekten büyük bir adım atmış ve yatırım yapmak isteyen bir çok insanın hedef noktası olabileceği gibi bir imkan sağlamıştır. SÜTBANK PROJESİ Süt bankası yatırımcılar için hayvancılık sektöründe "sıfır risk"li bir yatırım projesidir. 1980 yılından beri hayvancılık sektöründe faaliyet gösteren DKC Tarım, DKC Sütbank projesi ile uygun fiyatlarla yatırımcı kabul etmektedir. DKC Sütbank hem yatırımcıya yüksek karlı çözümler üretmekte hemde hayvancılık sektöründe büyümeyi hedeflemektedir. Çiftliğimizde bulunan 750 sağmal hayvanların yem ihtiyaçları kendi yem fabrikamız DKC Yem tarafından karşılanmaktadır. Bu sayede giderlerimizi en aza indirerek yatırımcılarımıza daha yüksek kazançlar sağlamaktayız.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)