adscode
adscode

DOĞA KOLEJİ EĞİTİM VİZYONUNU LİSANSLI KURUCULARLA PAYLAŞTI

Doğa Koleji yönetim kadrosu; lisanslı okul kurucularıyla bir araya gelerek, 2018-2019 eğitim-öğretim yılını değerlendirdi. Doğa Koleji 2019-2020 eğitim vizyonunu, lisanslı okul kurucularıyla paylaştı.

DOĞA KOLEJİ EĞİTİM VİZYONUNU LİSANSLI KURUCULARLA PAYLAŞTI
Okullardan Haberler

 

 

Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle ve yöneticilerin katılımıyla, lisanslı okul kurucuları, Crowne Plaza Florya’da gerçekleşen yıl sonu değerlendirme toplantısında bir araya geldi. Doğa Koleji yöneticilerinin sunumlarıyla gerçekleşen buluşmada, 2018-2019 eğitim-öğretim yılına ilişkin değerlendirmeler paylaşılırken, 2019-2020 eğitim-öğretim yılına dair hedefler ve öneriler konuşuldu.

 

Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, toplantının açılış konuşmasını yaparken, 2018-2019 dönemindeki akademik başarılara ve Doğa Koleji’nin eğitim vizyonuna vurgu yaptı. Genel Müdür Lüle, lisanslı okul kurucularının sorularını yanıtlarken, “Proje üreten, teknolojiyi takip eden ve yaratıcılığını kullanarak pratiğe dönüştürebilen nesiller yetiştiriyoruz. Eğitim anlayışımızı daima geliştirmek için yaptığımız çalışmalarla, 2019-2020 eğitim-öğretim yılında akademik başarılarımızı bilim ve teknolojiyle taçlandırmayı sürdüreceğiz” dedi.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)