adscode
adscode

DOĞA KOLEJİ, HATAY İÇİN HAREKETE GEÇTİ

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji t-MBA Liderlik Akademisi öğrencileri, Hatay’da meydana gelen yangında yok olan ormanlar için “Bir Fidan Bin Nefes” projesini başlattı.

DOĞA KOLEJİ, HATAY İÇİN HAREKETE GEÇTİ
Okullardan Haberler

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, “Tüm kademelerden öğrencilerimizin gönülleri, Hatay’da yok olan ormanlar için bir oldu. Öğrencilerimiz, ağaç ve orman sevgisini geliştirmek, toplumun bütün kesiminin çevreye olan duyarlılığına katkı sağlamak ve çevre bilinci geliştirmek konusunda projeleriyle farkındalık yarattılar” dedi.

 

Hatay’da meydana gelen yangında yok olan ormanlar için, İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji t-MBA Liderlik Akademisi öğrencilerinin öncülüğünde yürütülen “Bir Fidan Bin Nefes” projesi, Türkiye çapında yankı uyandırdı. Öğrenciler, Hatay’da yanan ormanların yeniden yeşillendirilmesi ve doğaya kazandırılması için 40 bin adet fidan bağışı hedefliyor.

 

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, “Gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projeleri ile bugüne kadar birçok başarıya imza atan t-MBA liderlik Akademisi öğrencilerimiz, yaşadıkları çevreye karşı ne kadar duyarlı ve vicdanlı olduklarını bir kez daha gösterdi. “Bu Kış Beni Sen Giydir” projesi ile Türkiye’nin dört bir yanındaki kardeşlerine destek olan öğrencilerimiz, OGEM-VAK (Ormancılığı Geliştirme ve Orman Yangınları ile Mücadele Hizmetlerini Destekleme Vakfı) iş birliğiyle Hatay’da meydana gelen yangına duyarsız kalmayarak bu kış doğayı giydirecek” dedi.

 

PROJE TÜRKİYE ÇAPINDA YANKI UYANDIRDI

 

Öğrencilerinin çağrısına Türkiye genelindeki Doğa Koleji kampüslerinden tüm öğrenci, veli, öğretmen ve personelin kulak verdiğini ifade eden Genel Müdür Ali Rıza Lüle, “İlkokul, ortaokul ve lise kademelerindeki öğrencilerimiz, Hatay’da yok olan ormanlar için projeye gönül verdiler. Öğrencilerimiz, Hatay’a destek olmanın yanında; ağaç ve orman sevgisini geliştirmek, toplumun bütün kesiminin çevreye olan duyarlılığına katkı sağlamak ve çevre bilinci geliştirmek konusunda da, on binlerce fidan bağışıyla farkındalık yarattılar” dedi.

 

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)