adscode
adscode

Doğa Koleji, kick boksta dünya ikincisi oldu

Kick Boks Dünya Şampiyonası'nda, Doğa Koleji Giresun Kampüsü öğrencisi Ahmet Kaan Karaman Dünya ikincisi oldu.

Doğa Koleji, kick boksta dünya ikincisi oldu
Eğitim
Güncelleme : 27-May-22 15:38

İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde 52 ülkeden 3 bin 100 sporcunun katıldığı ve ilk kez Türkiye'de gerçekleştirilen Kick Boks Dünya Şampiyonası'nda, Doğa Koleji Giresun Kampüsü öğrencisi Ahmet Kaan Karaman Dünya ikincisi oldu.

Akademik başarılarının yanı sıra sporda elde ettiği başarılarla adından söz ettiren Doğa Koleji yine önemli bir başarıya imza attı. İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde 52 ülkeden 3 bin 100 sporcunun katıldığı ve ilk kez Türkiye'de gerçekleştirilen Kick Boks Dünya Şampiyonası'nda, Doğa Koleji Giresun Kampüsü öğrencisi Ahmet Kaan Karaman dünya ikincisi oldu.

Türkiye Şampiyonluğundan Dünya İkinciliğine

Şampiyona öncesinde 1 adet Giresun Altın Kemer Şampiyonluğu, 3 adet Türkiye Şampiyonluğu, 1 adet Avrupa Kupası kazanmış olan Ahmet Kaan Karaman şimdi de dünya ikincisi olarak büyük bir başarıya imza attı. 

Türkiye Milli Takım Antrenörü ve aynı zamanda babası Fazıl Karaman ile şampiyonaya hazırlanan Ahmet Kaan Karaman, ilk kez katıldığı Dünya Kupasında ülkemize madalya kazandırmanın mutluluğunu yaşadı. Karaman’ın bundan sonraki hedefi daha fazla çalışarak sonraki şampiyonalarda Milli Takım adına yarışmak ve bayrağımızı dalgalandırmak.

Doğa Koleji Genel Müdürü Enis Eryaman, öğrenci Ahmet Kaan Karaman’ı tebrik ederek bu başarıda emeği geçen tüm Doğa Koleji Giresun Kampüsü öğretmenlerine, yöneticilerine ve Karaman’ın ailesine teşekkür etti.

 

 

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)