adscode
adscode

Doğa Koleji'nin öğrencisine yurt dışından burs

Düzce Doğa Koleji 12. sınıf öğrencisi Burak Bürgeç Almanya Jacobs Üniversitesinde en yüksek bursla okuyan öğrenci olacak.

Doğa Koleji'nin öğrencisine yurt dışından burs
Okullardan Haberler

Mayıs ayında yapılan ve daha çok Amerikalı öğrencilerin tercih ettiği ‘’SAT’’ adlı sınavda 1600 puan üzerinden 1230 puan alan öğrencimiz Biyokimya ve Hücre Biyolojisi dalında yeniliklere imza atarak ülkemizi onurlandıracak.

12. sınıf öğrencisi Burak Bürgeç 2019 yılının Mayıs ayında yapılan ve daha çok Amerikalı öğrencilerin tercih ettiği ‘’SAT’’ adlı sınavda 1600 puan üzerinden 1230 puan alarak yüksek bir başarı etti. Burak Bürgeç’in Biyokimya ve Hücre Biyolojisi puanına, öğrenci meclisi çalışmaları, sporsal,sosyal aktiviteleri ve lise  not ortalaması da eklenince Almanya Jacobs Üniversitesinde yüzde 75 oranındaki bursu kazanmış oldu. Almanya’da okuma hakkı elde eden Burak’ın ,Amerikalı öğrencilerle aynı düzeyde puan alması ise Doğa Kolejinin eğitim başarısını bir kez daha ortaya koydu. Yerleştiği üniversitedeki en yüksek burs oranını kazanan Burak Bürgeç öğretmenlerine ve okuluna büyük gurur yaşattı.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)