adscode
adscode

DOĞA OKULLARI’NIN BURSLULUK SINAVI 14 OCAK’TA

Her yıl binlerce öğrenciye başarıları oranında yüzde 100’e varan burs veren Doğa Okulları’nın bursluluk sınavı başvuruları başladı

DOĞA OKULLARI’NIN BURSLULUK SINAVI 14 OCAK’TA
Eğitim
Her yıl binlerce öğrenciye başarıları oranında yüzde 100’e varan burs veren Doğa Okulları’nın bursluluk sınavı başvuruları başladı
 
70 bin öğrencisi, 8 bin öğretmeni ve 106 kampüsüyle Türkiye’nin en büyük okullar grubu olan Doğa Okulları’nın 4, 5, 6 ve 7. sınıflara yönelik bursluluk sınavı 14 Ocak 2017 Cumartesi günü yapılacak.
 
Bu yaş grubundan tüm öğrencilere açık olan sınavlara katılmak isteyenlerin   www.bursluluksinavi.dogaokullari.com web sitesinden başvuru formunu doldurması gerekiyor. Başvurular 12 Ocak Perşembe günü saat 24.00’e kadar yapılabilecek.



Doğa Okulları’nın tüm kampüslerinde aynı gün ve saatte yapılacak bursluluk sınavı 2 oturumdan oluşacak. Birinci oturum saat 10:00’da, ikinci oturum 13:00’de başlayacak.
Tamamı çoktan seçmeli sorulardan oluşacak sınavda optik form kullanılacak.
 
Her yıl binlerce öğrenciye burs veriyor
Akademik başarılarıyla adından söz ettiren Doğa Okulları, her yıl binlerce öğrenciye başarıları oranında yüzde 100’e varan burs imkânı sunuyor. 
 
Öğrencilerine ‘Yeni Nesil Eğitim’ anlayışıyla eğitim veren Doğa Okulları’nın bursluluk sınavlarına bu yıl 80 bine yakın öğrencinin başvurması bekleniyor.
 


Dünya Standartlarında Eğitim İmkânı
Doğa Okulları’nda;  teknoloji konseptine sahip kampüslerde öğrenciler, Bilgisayar Laboratuvarı, Ipad Sınıfı, 3D Laboratuvarı, Düşler Atölyesi, Dijital Fotoğrafçılık Stüdyosu, Kurgu Odası, Reji Odası, TV Stüdyosu gibi alanların teknik imkânlarından yararlanarak derslerini işliyor. Bu alanlara özgü mesleki deneyimler elde edilirken, gelişen teknolojinin günlük hayata entegrasyonu da sağlanmış oluyor. Doğa Okulları Bilim Kampüsleri’nde “bilime dokunan eğitim” kavramını hayata geçirerek klasik eğitim anlayışının ötesine geçiyor. Öğrenciler bilimin verdiği heyecanı yakalayarak, farklı bakış açıları geliştirerek, deneyimleyerek ve gözlemleyerek yetişiyor.
 
İş Dünyasıyla Lise Hayatında Tanışma
Doğa Okulları; Dünyanın en saygın ve önemli eğitim akreditasyonu şirketi Pearson tarafından, Türkiye'de ilk defa K-12 seviyesinde onayladığı bir eğitim modeli t-MBA dersleri ile öğrencilerini yetiştiriyor.  t- MBA Akademik programı ile öğrenciler Ekonomi, Pazarlama, Para Yönetimi, Girişimcilik, İnsan Kaynakları, Uluslararası İlişkiler ve AB İlişkileri, Yönetim ve Organizasyon, Ticaret Hukuku, Sistem Dinamikleri ve Veri Madenciliği derslerini görüyor. Her sene düzenlenen iş projesi yarışmaları öğrencilere bu derslerde öğrendikleri kavramları pratiğe geçirme şansı tanınıyor.

Daha fazla bilgi için tıklayınız !

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)