adscode
adscode

Doğa’da Sanat ve Ekoloji Festivali Coşkusu

Doğa Koleji geleneksel “Sanat ve Ekoloji Festivali’ bu yıl da Beykoz kampüsünde gerçekleşti. 3000 kişinin katıldığı festivalde Murat Dalkılıç şarkılarıyla festival coşkusunu ikiye katladı.

Doğa’da Sanat ve Ekoloji Festivali Coşkusu
Okullardan Haberler
Her yıl olduğu gibi Doğa Koleji  “Sanat ve Ekoloji festivali, Beykoz Doğa kampüsünde gerçekleşti. 3000 kişinin katıldığı festivalde sahne alan Murat Dalkılıç şarkılarıyla izleyenlere unutulmaz bir gün yaşattı.

Hem yaza merhaba diyebilmek, hem doğada bir gün geçirerek tabiatı korumayı davranış haline getirebilmek için düzenlenen festivalde birbirinden renkli etkinlikler ve heyecanlı yarışmalar düzenlendi. Doğa eğitiminin en kısa tarifi olan “doğanın dilinin öğrenilmesi” felsefesi ile düzenlenen Doğa Koleji Sanat ve Ekoloji Festivali’nde veliler ve öğrenciler, doğanın içerisinde sanat ve doğa ile dolu bir gün geçirdi. Doğanın ve güzel havanın ev sahipliğini yaptığı festival, doğal sanat atölyeleri, ekoloji ve doğa etkinlikleri, katılımcıların kıyasıya yarışabileceği spor oyunları, müzik, dans ve finaldeki Murat Dalkılıç konseri ile misafirlere unutulmaz bir gün yaşattı.

“Sanat ve Ekoloji Festivali’nde birbirinden eğlenceli  yarışmalar düzenlenirken, çeşitli atölyelerde de kısa eğitim imkanları sunuldu. Ekoloji atölyesinde bitkileri yakından gözlemleyen davetliler, doğanın tadını doyasıya çıkarırken, Doğa Sanat Atölyeleri, Ekoloji ve Doğa Etkinlikleri, uçurtma şenliği, kıyasıya yarışın yaşandığı çuval yarışı ve çöp toplama yarışması düzenlendi. Festivalde bando takımı ise miniklerin ilgi odağı oldu. İnek kostümlü bandocular, tüm doğayı şarkılar eşliğinde gezerken minikler de onlara eşlik etti. Hem büyükler hem küçükler gönüllerince eğlendi. 

Festival açılış konuşmasını yapan Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle; “Amacımız, Beykoz Doğa Kolejinin eşsiz doğasında eğitim süresi kısa dahi olsa katılımcılarımızın dünya görüşlerinde köklü değişiklikler meydana getirip, kendi etrafının farkına varmaya teşvik ederek, doğaya karşı hayret, merak ve takdir uyandırmaktır. Ailelere, doğa ile iç içe güzel bir gün yaşatmaktır” dedi.  
Çocuklar ve aileleri ise,  Doğa Koleji’nin gerçekleştirdiği bu organizasyon ile doğaya dokunabildikleri için mutlu olduklarını belirtti.
 
 
Murat Dalkılıç konseri ile festivalde keyifli saatler yaşandı

Birçok etkinliğe ev sahipliği yapan festival coşkusu, Murat Dalkılıç konseri ile ikiye katlandı. Doğa’nın içinde bir gün geçiren festival katılımcıları, Dalkılıç konseri ile keyifli saatler geçirdi. Çocuklarıyla birlikte şarkılara eşlik eden aileler hep birlikte eğlendi. Dalkılıç’ın müzik ziyafeti, izleyenlerin coşkusu ile birleşince Doğa Kolejli öğrenciler ve aileler,  unutulmaz bir gün yaşadı. Beykoz kampüsüne hayran kalan Dalkılıç, Sanat ve Ekoloji Festivali için Doğa’da olmaktan mutlu olduğunu  ve doğayı korumanın tüm canlılar için önemli olduğunu belirterek, Doğa Kolejine bu güzel gün için teşekkür etti.



Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)