adscode
adscode

Doğanın Mucizeleri Gün Yüzüne Çıkacak

Exponatura 2014 – 5. Doğal, Organik & Sağlıklı Ürünler Fuarı doğanın mucizesi katkısız ürünleri, profesyonel alıcı ve sağlıklı yaşamı önemseyen bilinçli tüketiciyle buluşturmaya hazırlanıyor.

Doğanın Mucizeleri Gün Yüzüne Çıkacak
Etkinlikler
Exponatura Fuarı, İstanbul Fuar Merkezi’nde 9-12 Ocak tarihlerinde gerçekleşecek. Fuarda, %100 doğal gıdalardan katkısız güzellik ve bakım ürünlerine, yöresel lezzetlerden her türlü hastalığın alternatif tedavisi bitkisel kürlere kadar birçok farklı ürün grubu ziyaretçilere tanıtılacak.
İnsanlar beslenme ve bakım ihtiyaçlarında, ekolojik dengenin bozulması ve doğallıktan uzak şehir yaşamı yüzünden doğal ve organik ürünlere ihtiyaç duyuyor. Exponatura Fuarı da işlenmemiş yiyecekleri, katkısız faydalı içecekleri, şifalı yöresel gıda ve bitkileri, zindelik veren besin takviyelerini, güzellik ve bakım için %100 doğal el yapımı ürünleri ilgililerin ayağına getiriyor.

Ünlülerin Güzellik Sırlarını Keşfedin!
Sanat camiasından çoğu ünlü ismin de güzelliklerini korumak için tercih ettiği doğanın mucizesi gençlik iksirleri, katkısız cilt temizleyicileri, sağlıklı zayıflama kürleri, doğal kozmetik malzemeleri, kimyasal içermeyen saf sabunlar, sinir sistemini yatıştıran saç bakım kremleri, güneş lekelerini ve hamilelik çatlaklarını yok eden yağlar fuarda yer alacak.

Bebek Gelişimine Faydalı Doğal Besinleri Üreticinden Öğrenin!
Anneler, bebek gelişiminde önemli vitaminleri içeren organik sebze, meyve ve besleyici takviyeleri fuarda üreticisinden dinleyip, inceleme fırsatı bulacak. Stresli yaşantıdan etkilenen beden sağlığını koruyacak şifalı bitki çayları, sağlık problemlerinin doğa mucizesi çözümleri fuarda ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

Davetiyenizi Unutmayın!
Profesyonel sektör alıcılarının yanı sıra tüketiciyi de yakından ilgilendiren fuar, ev hanımlarından ünlülere kadar geniş bir ziyaretçi kitlesini ağırlamaya hazırlanıyor. Fuara ücretsiz giriş için online davetiye  http://www.exponatura.net/OnlineInvitation.aspx adresinden alınabiliyor.
Geçtiğimiz yıl 137 firmanın katılımı ile gerçekleşen Exponatura Fuarı, birçok farklı ülkenden gelen ziyaretçileri gıda, kozmetik, sağlık alanlarında yepyeni ürünlerle tanıştırmıştı.  


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)