adscode
adscode

Dokuzuncu TED ELT Konferansı 8 Nisan'da!

Teması “Öğrenenlerin Sesini Dinlemek” (Hearing the Learners' Voice) olarak belirlenen IX. TED ELT (English Language Teaching) Konferansına, 370 öğretmeninin katılımı bekleniyor.

Dokuzuncu TED ELT Konferansı 8 Nisan'da!
Vakıf ve Dernekler
Teması “Öğrenenlerin Sesini Dinlemek” (Hearing the Learners' Voice) olarak belirlenen IX. TED ELT (English Language Teaching) Konferansına, 370 öğretmeninin katılımı bekleniyor. TED eğitmenlerinin yanı sıra Jamie Keddie, Simon Ward ve Steve Darn'ın konuşmacı olarak katılacağı konferans iki gün sürecek.
 
Türk Eğitim Derneği, yabancı dil eğitimi alanında dünyadaki son gelişmeleri takip etmek ve TED Okulları öğretmenlerinin sınıf içi uygulamalarını meslektaşlarıyla paylaşmalarını sağlamak amacıyla her sene yabancı diller konferansları düzenliyor. Bu amaçla 8-9 Nisan 2017 tarihleri arasında TED Bodrum Koleji'nde dokuzuncusu düzenlenecek olan TED ELT Konferansının teması “Öğrenenlerin Sesini Dinlemek” (Hearing the Learners' Voice) olarak belirlendi.  370 öğretmeninin katılımının beklendiği konferansta, öğrenci ve öğretmenin bakış açısından İngilizce öğrenirken nasıl çalışmalar yapmanın yarar sağladığı ve hangi çalışmaların daha çok sevildiği ele alınacak. Konferansta Jamie Keddie, Simon Ward ve Steve Darn gibi alanında öncü isimlerin yanı sıra, TED eğitmenleri ve farklı TED Okullarından 38 öğretmen de sunum yapacak.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)