adscode
adscode

Dünya Bilgisayar Klavye Şampiyonları ödüllendirildi

F klavye düzenlenen yarışmalarda şampiyon olan 23 kişi ödüllendirildi. Hedef 2023'te 26 milyon kişinin F klavyeyi on parmakla öğrenmesini sağlamak.

Dünya Bilgisayar Klavye Şampiyonları ödüllendirildi
Türkiye'den Haberler

2016 Yılında 91 Yaşında vefat eden F Klavye mucidi Dr. İhsan Sıtkı Yener’in uygulamaya koyduğu Türkçeye en uygun F klavye ile Hollanda'da düzenlenen Dünya Bilgisayar Klavye Şampiyonaları ile İnternet Dünya Şampiyonalarında toplam 23 madalya kazanan şampiyonlara ödül verildi.

Büyük Taarruz yürüyüşünün başladığı Şuhut İlçesinde, 25 Ağustos 2022’de yapılan bilimsel F Klavye panelinde ayrıca, 5 – 6 yaşındaki küçük çocuklar dahil tüm küçükler için hazırlanan, OYUNLU F KLAVYE tanıtılarak uygulamaya konuldu.

Oyunlu F Klavye Programına, https://oyun.fklavye.org.tr/program/, http://www.coskunyusufcetin.com linklerinden, F Klavye Temel Eğitim Programına, fklavye.gov.tr linkinden ulaşılabiliyor.

Uluslararası Bilgi İşlem Ve İletişim Federasyonu Türkiye Temsilciliği Ve İntersteno Türk Grubu Başkanlığı'nın hedefi Cumhuriyetin 100. yılında 26 milyon kişinin F klavyeyi on parmakla öğrenmelerini sağlamak.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)