adscode
adscode

Dünya devi Siemens ile Tezmaksan Akademi eğitim için güçlerini birleştirdi

Makine ve takım tezgahları sektörüne yönelik farkındalığı arttırmak ve mesleki becerilerin gelişmesine katkı sağlamak amacıyla çalışmalar yürüten Tezmaksan Akademi, Siemens ile birlikte geliştirdiği eğitimlere devam ediyor.

Dünya devi Siemens ile Tezmaksan Akademi eğitim için güçlerini birleştirdi
Eğitim

 

Ücretsiz olarak “Siemens Kontrol Ünitelerinde Freze Kullanım ve Programlama ” eğitimi veren Akademi ve Siemens, 14-16 Ekim tarihleri arasında programın dokuzuncu etabını başlatacak.

Verdiği eğitimlerle sanayinin gelişmesine katkıda bulunan Tezmaksan Akademi, dünyanın en önemli teknoloji şirketlerinden biri olan Siemens ile eğitim alanında önemli bir işbirliği içinde bulunuyor. “Siemens SINUMERIK 828D / 840DSL Kontrol Ünitelerinde Freze Kullanım ve Programlama - Temel ve İleri Seviye” başlıklı programın dokuzuncu etabı 14 Ekim’de başlayacak.

Ücretsiz program için belirlenen tarihler 14-16 Ekim olurken, eğitimler Tezmaksan Akademi’nin Bayrampaşa’daki merkez ofisinde verilecek. “Siemens SINUMERIK 828D / 840DSL Kontrol Ünitelerinde Freze Kullanım ve Programlama - Temel ve İleri Seviye”   eğitimleri Siemens eğitimleri tarafından verilecek. Üç gün sürecek olan eğitimlere katılanlar sertifika almaya hak kazanacak. 

Elektrifikasyon, otomasyon ve dijitalizasyon alanlarına odaklanan ve dünya çapında 171 yıldır faaliyet gösteren Siemens ile yürütülen çalışma kapsamında Tezmaksan Akademi, sekiz eğitim etabında bugüne kadar toplam 100 firma operatörüne eğitim verdi.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)