adscode
adscode

Dünyanın en iyileri Bodrum Bienali'nde

Dünyanın en iyileri Bodrum Bienali'nde (12 Kasım'a kadar açık)

Dünyanın en iyileri Bodrum Bienali'nde
Kültür Sanat
David Mabb
12 Eylül -12 Kasım 2015 tarihleri arasında 2. Uluslararası Bodrum Bienali yüz sanatçıyla (75 Türk, 25 yabancı) Bodrum Kalesinde ve Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezinde (Turgut Reis) sanatseverler ve Bodrum halkıyla buluşuyor.

Djawid C. Borower - Tanrı
Bienale katılan sanatçıların özgür, bağımsız, özgün, özel ve öncü olmaları bu bienali diğerlerinden farklı kılıyor.

Öne çıkan sanatçılardan bazıları Helen Kirwan, Orhan Tekin​, Mounir Fatmi, Işık Tüzüner, Nurdan Erçin, Djavid Borower, David Mabb, Rieko Seto,Nilüfer Çile, Mustafa Şener...

Ondört yıldır süregelmekte olan EKİM GEÇİDİ sergilerinin dönüşümü olan ULUSLARARASI BODRUM BİENALİ'​nin Eskişehir ve Bursa'da da devam ettirilmesi amaçlanmakta. 

Mounir Fatmi
Katılan sanatçıların kavramsal ve soyut işlerin ağırlıklı olduğu; heykel, resim, video, enstelasyon, seramik, tekstil vs. gibi birçok değişik türde yapıtı sergilemekte.

Nilüfer Çile
Uluslararası Bodrum Bienali Neyzen Tevfik Kolokyumu, Çılgın ve Özgür Neyzen Tevfik kitabının yazarı çok değerli sayın Hıfzı Topuz ve Neyzen Tevfik'in Hayatı ve eserleri hakkında yüksek lisans tezi hazırlayan Sultan Sarı ve Ülkü Başsoy'un açılış konuşması ve moderatörlüğünde gerçekleşti. 

Nomin Bold
2. Uluslararası Bodrum Bienali 12 Kasım'a kadar Bodrum Kalesi'nde ve Şevket Sabancı Kültür ve Sanat merkezinde sanatseverleri  bekliyor.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)