adscode
adscode

Düzce Üniversitesi Öğrencilerinden Türkiye'de Bir İlk

Türkiye'de ilk defa bir Meslek Yüksekokulu öğrencileri Gölyaka Belediyesi’nin katkılarıyla ‘Etkinlik Yönetimi’ isimli ilk kitaplarını çıkardı.

Düzce Üniversitesi Öğrencilerinden Türkiye'de Bir İlk
Üniversite

 Düzce Üniversitesi Gölyaka Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri, kitabın editörü ve Öğretim Görevlisi Nurgül Soydaş'ın verdiği Etkinlik Yönetimi dersi kapsamında yaptığı etkinlikleri bir araya getirerek "Etkinlik Yönetimi" adlı kitap çıkardı. Gölyaka Belediyesi kitabın yayın hayatına geçmesi için öğrencilere destek verdi.

"Etkinlik Yönetimi" adlı kitabın içerisinde on sekiz tane proje bulunmaktadır. Yapılan projeler yerel ve ulusal basında geniş yer bulan ve etkinliklerin hazırlık aşaması, etkinliğin gelişim süreci, etkinlik sonrası gelen tepkilerin takibinin gerçekleştirilmesi gibi konular içermektedir. 

Kitabın amacı "Etkinlik Yönetimi" dersi gören üniversite öğrencilerinin kitap içerisindeki projelerden ve yapım aşamalarından faydalanmasına katkı sağlamaktır. Ayrıca yapılan projelere sahip çıkabilmek ve bir yüksekokul öğrencileri olarak böyle projelerle kendilerini ve neler yapabileceklerini kanıtlamaktır. 

Düzce Üniversitesi öğrencilerinin bu çabalarına destek veren Öğretim Görevlisi Nurgül Soydaş; ‘Meslek Yüksekokulları’nın bu tarz gelişmelere ihtiyacı var. Öğrenciler buradan ayrılırken elleri dolu umutları fazla ayrılsın istedik, öğrenci arkadaşlarla böyle bir çalışma yapmaya karar verdik. Gölyaka Belediyesi’ne de bize yaptığı katkılarından ve desteklerinden dolayı çok teşekkür ederiz’ dedi.

‘Etkinlik Yönetimi’ kitabının tanıtımı Gölyaka Belediyesi'nin katkılarıyla 22 Nisan Çarşamba günü Gölyaka Kültür Parkında protokol ve verilecek yemek ile gerçekleştirilecek.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)