adscode
adscode

E Okul Girişi İle Not Bilgisi Sorgulama Nasıl Yapılır?

Okulların bitmesine ve karneler için az bir süre kaldı. E okul resmi sitesi öğrenciler ve veliler tarafından ziyaretçi akınına uğruyor.

E Okul Girişi İle Not Bilgisi Sorgulama Nasıl Yapılır?
Eğitim
Eğitim Öğretimin 2. devresi bitmek üzere. Sınav haftasının geri kalması üzerine öğrenciler ve veliler E okul not sorgulama ve veli bilgilendirme sayfasını oldukça yoğun bir şekilde giriş sağlanıyor.

Öğrencilerin notlarının yayınlandığı e okul sayfası büyük kolaylıklar sağlıyor. Veliler öğrencilerinin notlarını görmek ve durumunu kontrol etmek için e okul ana sayfasına girerek e okul veli bilgilendirme sayfasını ziyaret ediyorlar.

E okul üzerinden öğrenciler hakkında bilgi alma isteyen veliler, kolay bir şekilde bu ihtiyaçlarını giderebilmektedir. Online olarak sunulmuş olan e okul sayesinde öğrenci ve veliler özellikle not durumun öğrenmek istemektedir. Not bilgisi için vatandaşların e okul not bilgisi sorgulama yapması yeterliolacaktır. Yapılacak olan e okul not bilgisi sorgulama ile birlikte hem not bilgisi hem de sistemdeki diğer hizmetlerden yararlanılması mümkündür.

E OKUL VELİ GİRİŞİ

E okul not bilgisi sorgulama yapmak için ilk olarak e okul portalına giriş yapmanız gerekmektedir. Giriş işleminin ardından not bölümünden öğrencilerin tüm derslerinden aldığı notları görebilmeniz mümkündür. Öğrencilerin dersler için girdikleri sınav ve sözlü notları sisteme aktarıldığı için kolay bir şekilde sistem üzerinden e okul not bilgisi sorgulama yapılarak notların takip edilmesi mümkündür.

E okul not bilgisi sorgulama işlemi için yazılı notlarının sisteme aktarılması ile birlikte belirtildiği şekilde giriş yapmanız yeterlidir. İstediğiniz zaman bu şekilde bilgi almanız mümkündür.

E okul not bilgisi sorgulama işlemlerini cep telefonunuz üzerinden de gerçekleştirebilirsiniz. Cep telefonunuz yükleyeceğiniz uygulama ile birlikte yapabileceğiniz e okul not bilgisi sorgulama sonrasında cep telefonları üzerinden de dersler ile ilgili bilgili alabileceğiniz için bu yöntem sizin için çok daha kolay olacaktır.

Gerek cep telefonu gerekse de internet üzerinden yapacağınız işlemlerde ilk olarak öğrenci bilgileri üzerinden sisteme giriş yapmanız gerekmektedir. Sisteme giriş yaptıktan sonra ise menü üzerinden not için ilgili seçimi yapabilirsiniz. E okul, sadece not için değil, öğrencilerin diğer durumlar hakkında da bilgi sağladığı içindevamsızlık sorgulama gibi durumlar için de e okul üzerinden bilgi sağlayabilirsiniz. Sizler için sistem üzerinden sunulan hizmetleri seçmeniz yeterlidir. Seçiminiz ile birlikte tüm bilgiler ekranda yayınlanacaktır.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)