adscode
adscode

E-ticarette gençleri kariyer yolculuğuna çıkaracaklar

IdeaSoft, yazılım ve tasarım alanında genç yetenekleri yetiştirerek, e-ticaretin diğer alanları olan satış, pazarlama, dijital pazarlama, iş ortaklıkları, kurumsal akademi, insan kaynakları gibi diğer alanlarda da gençlere gelişim imkânı sağlayacak.

E-ticarette gençleri kariyer yolculuğuna çıkaracaklar
Eğitim

IdeaSoft, genç yeteneklere yönelik IdeaWay adında yeni bir program tasarladı. 360 derece genç yetenek programı olan IdeaWay, yazılım ve tasarım alanında genç yetenekleri geliştirdiği gibi e-ticaretin diğer alanları olan satış, pazarlama, dijital pazarlama, iş ortaklıkları, kurumsal akademi, insan kaynakları gibi diğer alanlarda da gençlere gelişim imkanı sağlıyor.

IdeaSoft CEO’su ve TOBB E-ticaret Meclis Üyesi Seyhun Özkara, ekiplerine katılan genç arkadaşların şirketi daha da ileriye taşıdığının altını çizerek, ”Bu sebeple genç yetenek programları ajandalarımızda sürekli üst sıralarda yerini alıyor. Ideasoft olarak birçok üniversite ile iş birliği içerisindeyiz ve sürekli yeni projeler üretmeye çalışıyoruz. IdeaWay liderlik ve 360 derece genç yetenek programı.  Bu program sektördeki diğer programlara göre 360 derece bir yolculuk sağlıyor. Yazılım ve tasarım alanında genç yetenekleri geliştirdiği gibi e-ticaretin diğer alanları olan satış, pazarlama, dijital pazarlama, iş ortaklıkları, kurumsal akademi, insan kaynakları gibi diğer alanlarda da gençlere gelişim imkanı sağlıyor. Hem yazılım-tasarım hem de diğer departmanları içine alan bu 360 derece programımıza yıllardır birlikte çalıştığımız iş ortaklarımız da dahil oluyorlar. Böylelikle programdan mezun olan arkadaşlarımız sadece Ideasoft’a değil, bizimle birlikte çalışan firmalara da ulaşabilme olanağı kazanıyorlar” dedi.

IdeaWay programının hem e-ticaret sektörüne genç yetenekler kazandırdığını hem de iş ortaklarına özel eğitimler almış yetenekli iş gücü sağladığını da sözlerine ekleyen Özkara, IdeaWay genç arkadaşlarımıza yenilikçi bir kariyer yolculuğu çiziyor. Bugüne kadar birçok üniversite ziyareti ve sektör eğitimleri ile yüzlerce genç arkadaşımıza katkı sağladık. Buna büyük titizlikle devam ediyoruz.  Bununla birlikte IdeaWay programımız 2022 Ocak ayında iş birliğinde olduğumuz üniversitelerimiz, İnsan Kaynakları Departmanımız ve IdeaSoft Akademi iş birliği ile üzerinde çalışılmaya başlandı. Programımız birbirinden değerli iş ortaklarımızın da katılımı ile hayata geçmek üzere. 2022 Eylül ayı itibariyle üniversiteli genç arkadaşlarımızın kampüslerine dönmeleri ile hayata geçecek.  Genç arkadaşlarımız bu program sayesinde e-ticaret sektörünün tüm alanlarında eğitimler alıp, sektörün öncüleri ile bir araya gelecekler. Bu programdan mezun olan arkadaşlarımızı sektörün iyi yerlerinde getirebilmek, kariyerlerine dokunabilmek bizleri çok mutlu edecek” diye konuştu.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)