adscode
adscode

​Eba Kurs Uygulamaları

Milli Eğitim Bakanlığı'nın oluşturmuş olduğu teknoloji tabanlı projeleri arasında yer alan Eba birçok opsiyonu da içerisinde barındırmaktadır.

​Eba Kurs Uygulamaları
Türkiye'den Haberler
Milli Eğitim Bakanlığı'nın oluşturmuş olduğu teknoloji tabanlı projeleri arasında yer alan Eba birçok opsiyonu da içerisinde barındırmaktadır. Bunlar içerisinde en çok talep edilen ve beğenilen uygulama Eba kurs platformudur. Zira bu platform sayesinde okullarda açılmakta olan destekleme ve yetiştirme kurslarına çeşitli yönlendirmeler yapılmakta, kayıt işlemlerinin tamamı da EBA kurs sistemi üzerinden gerçekleştirilmektedir. 

Eba Kurs Neleri İçermektedir? 

Ortaokullarda ve liselerde verilmekte olan eğitimin daha kaliteli hale getirilebilmesi için okul bünyesindeki öğretmenler tarafından çeşitli destekleme ve yetiştirme kursları açılmaktadır. Açılan bu kurslara öğrencilerin başvuru yapabilmesi için Eba sisteminde yer alan Eba kurs butonuna tıklayıp gerekli olan girişi yapmaları oldukça önemlidir. Açılan menüde il ve ilçe yönetici girişi, kurs merkezleri için MEBBİS girişi, ücretli öğretmen girişi, özel okul öğrenci girişi, öğrenciler için Eba girişi, mezun öğrenci girişi, Açık Öğretim öğrenci girişi, öğretmenler için MEBBİS girişi şeklinde oldukça farklı opsiyonların bulunduğu bir platform karşınıza çıkmaktadır. 

Eba Kurs Bilgilerine Nasıl Ulaşılabilir? 

Açılan giriş ekranından size uygun olanı tercih ederek gerekli bilgileri girmeniz istenecektir. Bu konuda öğretmenler için farklı bir giriş ekranı açıldığından dolayı öğretmenler burada çeşitli ders materyallerine ulaşacaklardır. Öğrenciler için açılan platformda yine öğrencilerinin girebileceği bir takım yaprak testler ve konu anlatımı testleri bulunmaktadır. Aynı zamanda çeşitli periyotlarda sisteme eklenmekte olan bir takım deneme testleri de yeni sitenin opsiyonları arasında bulunmaktadır. Tüm bu alternatif uygulamalar ile birlikte testlerdeki soruların cevap anahtarı da sitenin menülerinde yerini almaktadır. Çeşitli şekillerde yapılan deneme sınavlarındaki puan ortalamaları il genelindeki başarı durumları gibi birçok istatistiki bilginin de yer aldığı Eba kurs platformunda çok daha farklı eğitim materyallerine ulaşılabilmektedir. Daha detaylı bilgi isteniyorsa http://eba-z.com/eba-kurs/ adresine giriş yapıp sitenin yönlendirmelerine göz atılabilir.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)