adscode
adscode

'ebebek' 3 yeni mağazasını daha ebeveynlerle buluşturuyor!

ebebek, yeni yatırımları ile bebeveynlere ulaşmaya devam ediyor. Son olarak Eylül ayında 3 yeni mağazanın açılışını gerçekleştiren ebebek, hız kesmeden büyümesini sürdürüyor.

'ebebek' 3 yeni mağazasını daha ebeveynlerle buluşturuyor!
Türkiyeden Haberler
ebebek, yeni yatırımları ile bebeveynlere ulaşmaya devam ediyor. Son olarak Eylül ayında 3 yeni mağazanın açılışını gerçekleştiren ebebek, hız kesmeden büyümesini sürdürüyor. Eylül ayında Diyarbakır, Kahramanmaraş ve Kocaeli illerinde açtığı 3 yeni mağazasıyla anne babalara geniş ürün yelpazesi sunan ebebek, 2020 yılında ise 130 mağaza ile hizmet vermeyi hedefliyor.

Anne ilgisi, uzman bilgisi ile 15 yıldır ebeveynlere hizmet veren ebebek; hız kesmeden mağaza açılışlarına devam ediyor. Ülke genelinde 3 yeni mağaza açılışı daha gerçekleştiren ebebek; toplamda mağaza sayısını 77’ye çıkararak anne babaların destekçisi olmaya devam ediyor. 1 Eylül’de açtığı 700 metrekarelik Forum Diyarbakır AVM, 27 Eylül’de 750 metrekarelik Maraş Piazza ve 29 Eylül’de 786 metrekarelik Symbol AVM’de açılan yeni mağazalarıyla ebebek; açıldığı bölgelerde alışverişte kalitenin ve ürün çeşitliliğinin vazgeçilmezi oluyor.
    

3 yeni mağaza açılışı gerçekleştirerek, Türkiye genelinde 77 mağazaya ulaşan ebebek Genel Müdürü Sn. Halil Erdoğmuş: “ebebek olarak öncelikli hedefimiz, bebeği için hep en güzelini düşünen anne ve babalara güzel bir yol arkadaşı olabilmek… 15 yıldır hız kesmeden Anadolu’da yaygınlaşmaya devam ederken; anne ve babaların bebekleri için tüm ihtiyaçlarını karşılamaya özen gösteriyoruz. Bu anlamda bebeklere anne şefkatiyle yaklaşmayı ve onları en az anne babaları kadar düşünmeyi esas kılıyoruz. Bugün Türkiye genelinde 33 ildeki 77 mağazamız ile hizmet veriyor ve bebeveynlerin bebekleri için aradıkları her şeyi bir çatı altında sunuyoruz. Bebeveynlerden aldığımız destek ile de yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyor ve onların her türlü ihtiyaç ve beklentilerini karşılamayı önceliğimiz olarak belirliyoruz. Bu doğrultuda son olarak Diyarbakır, Kahramanmaraş ve Kocaeli’nde 3 yeni mağazamızın açılışı gerçekleştirdik. Yılsonuna kadar ise 83 mağazaya ulaşmayı, 2020 yılında ise 130 mağaza ile hizmet vermeyi hedefliyoruz. Açtığımız her yeni mağazamızda hedeflerimize bir adım daha yaklaşmış olmanın heyecanını yaşıyoruz. Açılan mağazalarımızda sağladığımız iş gücü ile bölgeye istihdam sağlarken, anne ve babalar için bebek alışverişini keyifli hale getiriyoruz” dedi.



Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)