adscode
adscode

ECZACIBAŞI VİTRA’NIN YILDIZLARI VOLEYBOLSEVERLER İLE BULUŞTU

Genç Voleybolcular Neslihan ve Esra ile Takım Kurdu, Yıldız Sporcularla Maç Yapma Keyfini Yaşadı

ECZACIBAŞI VİTRA’NIN YILDIZLARI VOLEYBOLSEVERLER İLE BULUŞTU
Etkinlikler
Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı, “Voleybol Kanyon’da” etkinliğinde sporseverlerle buluştu. Bu yıl üçüncüsü düzenlenen etkinlikte, takımla tanışma şansına sahip olan voleybolseverler, düzenlenen imza günü ve fotoğraf çekimleri ile unutulmaz anları hatıralarına ekledi. Etkinliğin son gününde Eczacıbaşı VitrA’nın yıldız sporcuları Neslihan ve Esra’nın kurduğu takımların nefes kesen müsabakaları büyük bir ilgiyle izlendi. Voleybolseverleri bir araya getiren etkinlik, Kanyon, VitrA ve Vodafone’un desteğiyle düzenlendi.

Türk spor tarihinde birçok ilke ve erişilmesi güç başarılara imza atan, Türk voleyboluna birbirinden değerli isimleri kazandıran “Bir Spor Efsanesi” Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı, yeni sezon kadrosu ile Kanyon’da voleybolseverler ile bir araya geldi. Bu yıl üçüncüsü düzenlenen “Voleybol Kanyon’da” etkinliği, Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) tarafından da örnek gösterilmişti.

Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı İmza Günü Yoğun İlgi Gördü
Kanyon’da düzenlenen etkinlikte voleybolseverler; Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı ile tanışma ve oyunculardan imza alma şansına sahip oldu. Eczacıbaşı VitrA’nın yıldızları ile bir araya gelen sporseverler hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. Etkinliğe Eczacıbaşı taraftar grubu Tigers’ın neşeli bandosu da eşlik etti. İmza gününde ayrıca Virgin Radio da takımın en sevdiği şarkıları çalarak etkinliğin heyecanına ortak oldu.


Şanslı Voleybolcular “Neslihan Demir ve Esra Gümüş Kırıcı ile Takım Ol, Maç Yap” Etkinliğinde Rüyalarındaki Voleybolcularla Aynı Sahayı Paylaştılar
Günün en heyecan dolu anı ise Eczacıbaşı VitrA’nın güçlü sporcuları Neslihan ve Esra’nın takımlarının karşı karşıya geldiği “Neslihan Demir Güler ve Esra Gümüş Kırıcı ile Takım Ol, Maç Yap” etkinliğinde yaşandı. Genç voleybolcuları Türkiye’nin en başarılı iki sporcusu ile bir araya getiren maçlarda Neslihan ve Esra, kurdukları takımlarla Kanyon’da voleybol rüzgârı estirdi.

Voleybola gönül verenler etkinliklerde buluştu
Vodafone ile 4G hızında “Hedefi Tuttur, Hediyeni Kazan” oyunu ve geleceğin şampiyonlarını saha ile buluşturan “9-12 Yaş Mini Voleybol Turnuvası” ilgi gören diğer etkinlikler arasındaydı.

Tigers standına gelen katılımcılar ise taraftar grubuna katılarak kaplan desenli yüz boyama etkinliğine katıldı. Voleybol Kanyon’da da sporseverler özel hazırlanmış fotoğraf alanlarında, tek tek oyuncularla ya da takımla beraber interaktif fotoğraf çektirme şansını da yakaladı.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)