adscode
adscode

Eğitim kurumları teknolojik değişime ayak uydurmakta zorluk çekiyor

Fujitsu, “Eğitimde Dijitalleşme” başlığı altında gerçekleştirdiği küresel araştırmanın sonuçlarının açıklanacağı sanal basın toplantısı düzenliyor.

Eğitim kurumları teknolojik değişime ayak uydurmakta zorluk çekiyor
Eğitim
Küresel Dijital Dönüşüm rüzgarının etkisiyle eğitim sektörü de büyük bir değişim geçiriyor. Fujitsu’nun bu konuyla ilgili gerçekleştirdiği küresel araştırmaya göre; birçok okul, kolej ve üniversite dönüşüme ayak uydurmak için çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

ABD, Almanya, Avustralya, Birleşik Krallı, Endonezya, Hong Kong ve Tayland’da devlet okulları kapsamına giren ilk, orta, lise ve üniversitelerde gerçekleştirilen araştırmaya göre, okulların hedefleri ile günümüz sınıf içi öğrenim metodolojisi arasında büyük boşluklar bulunuyor. Araştırmanın sonuçları; eğitim kurumlarının sayısal öğrenmeye yönelik gelişim hedeflerine rağmen, teknolojik değişime ayak uydurmakta yaşadıkları zorluklar ve giderek daha teknoloji meraklısı olan öğrencilerin beklentilerini karşılamak konusunda mücadele ettiklerini doğruluyor.

Fujitsu Eğitim Müdürü Ash Merchant’ın katılımı ile gerçekleştirilecek olan dijital öğrenmenin mevcut durumu ve geleceğine yönelik araştırmanın detayları ile ilgili 22 Haziran Perşembe günü Saat 17.00-17.45’te sanal basın toplantısı düzenlenecek 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)