adscode
adscode

Eğitim Seminerinde Başarılı Olan Velilere Sertifika

​Kayseri Özel Kılıçaslan Liseleri’nin öğrenci velilerine yönelik değerler eğitimi seminerlerinin beşincisi yapıldı.

Eğitim Seminerinde Başarılı Olan Velilere Sertifika
Eğitim ajansı TV
Kayseri Özel Kılıçaslan Liseleri’nin öğrenci velilerine yönelik değerler eğitimi seminerlerinin beşincisi yapıldı. Kılıçaslan Liseleri PDR Servisi tarafından 9’uncu sınıf velilerine yönelik düzenlenen ve 6 ay önce başlayan seminerler, sertifika töreniyle son buldu.

Her ay bir konunun uzman bir eğitimci tarafından ele alındığı seminerler 5 seansta gerçekleşti. Son olarak evrensel değerlerin ele alındığı etkinlik ise Kılıçaslan Liseleri Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Seminere katılan yaklaşık 70 aileye hitap eden Melikşah Üniversitesi Psikoloji Bölüm Başkanı Yard. Doç. Dr. Hüseyin Doğan, evrensel değerlerin ilkokul çağlarında verilmesinin büyük önem taşıdığına dikkat çekti. Hüseyin Doğan, ergenlik çağındaki gençlere; ahlak, kişilik, karakter ve hoşgörünün kazandırılmasının daha zor olduğunu, bu dönemde arkadaş gruplarının düşüncelerinin ailenin düşüncelerinin önüne geçtiğini ifade etti. Doğan, ailelerin ergenle iletişimde yaşadıkları sorunlarda sabırlarını sonuna kadar zorlamaları gerektiğini de vurguladı.

Programın sonunda eğitimlerini başarıyla tamamlayan ailelere Yard. Doç. Dr. Hüseyin Doğan, Kılıçaslan Liseleri Müdürü Salih Öngül ve okulun PDR Uzmanı Cemalettin Çakırlı tarafından başarı belgeleri verildi. Kılıçaslan Liseleri Müdürü Salih Öngül’ün Hüseyin Doğan’a bir plaket de takdim ettiği etkinlik, hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından okul bahçesinde yenilen yemekle son buldu. 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)