adscode
adscode

EĞİTİM TEKNOLOJİLERİ BU SOKAKTA!

Yaratıcı ve inovatif fikirleri destekleyen GESS Türkiye, aynı misyon ile yola çıkan Start-Up’ları, binlerce yerli ve uluslararası satın almacıyla İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda buluşturacak.

EĞİTİM TEKNOLOJİLERİ BU SOKAKTA!
Etkinlikler

26-28 Mayıs 2022 tarihlerindeki GESS Türkiye Eğitim Teknolojileri ve Çözümleri Fuarı’nda özel bir alan oluşturduklarını söyleyen Tarsus Turkey Genel Müdürü Zekeriya Aytemur, “Ziyaretçilerimiz, Start-Up Sokağı adını verdiğimiz bu bölümde, alanlarıyla ilgili en yeni ürün, teknoloji ve servisleri yerinde görüp deneyimleyebilecek” dedi. Eğitimin geleceğini şekillendiren Start-Up’ların sektör için önemine değinen Aytemur, GESS Türkiye olarak ev sahipliği yaptıkları yeni girişimlere desteklerinin her zaman süreceğini ifade etti.

 

Eğitim dünyasının üç yıl aradan sonraki ilk ve en büyük yüz yüze buluşması olacak GESS Türkiye’de, EdTech, AI, AR, Kodlama, VR, E-Öğrenme ve Yazılım, Oyunlaştırma, Donanım, 3D Yazıcılar, AV, Multimedya Teknolojisi, STEAM gibi yeni nesil teknolojiler sergilenecek. Fuar alanına kurulan “Start-Up Sokağı” ise, eğitim konusunda yenilikçi çözümler sunan girişimleri bir araya getirecek.

 

Bakanlığın düzenlediği “Türkiye Eğitim Teknolojileri Zirvesi” ilk kez fuarda!

 

2022 yılının eğitim odaklı en önemli organizasyonu olan fuar, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen Türkiye Eğitim Teknolojileri Zirvesine de ilk kez ev sahipliği yapacak. GESS Türkiye ile eş zamanlı düzenlenecek zirvede ziyaretçiler, üç güne yayılan konferans, panel, seminer ve uygulamalı sunumlarda, eğitim & öğretime dair yeni yaklaşım ve uygulamalarla tanışacak.

 

Milli Eğitim Bakanlığı’nın destekleriyle Tarsus Turkey Fuarcılık tarafından, YEĞİTEK işbirliğinde düzenlenen GESS Türkiye Eğitim Teknolojileri ve Çözümleri Fuarı ve Türkiye Eğitim Teknolojileri Zirvesi, eğitimin tüm paydaşlarını bir araya getirecek. 2022-2023 akademik yılı öncesinde gerçekleşecek satın almaların bölgedeki ilk adreslerinden birisi olmayı hedefleyen organizasyon, yurt içi ve yurt dışından binlerce satın almacıyı, sektöre ürün, hizmet, servis ve teknoloji tedarik eden katılımcı firmalarla buluşturacak.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)