adscode
adscode

Eğitimde yeni atamalar yapıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Eğitimde yeni atamalar yapıldı
Eğitim
Güncelleme : 18-Mar-22 09:31

Buna göre Milli Eğitim Bakanlığı Iğdır İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Gönen görevden alındı, yerine Servet Canlı getirildi.

Ayrıca İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Rektörlüğüne, Prof. Dr. Ahmet Cevat Acar atandı.

Ahmet Cevat Acar Kimdir?

Prof. Dr. Ahmet Cevat ACAR, 1960’da Kastamonu-Taşköprü’de doğdu. Atatürk Üniversitesi (AÜ) İşletme Fakültesi’ni bitirdi. Yüksek lisans eğitimini İÜ İşletme Fakültesi “Personel Yönetimi ve Endüstri İlişkileri”; doktorasını İÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü “İşletme ve Personel Yönetim-Organizasyon” bölümünde tamamladı. İÜ İşletme Fakültesi’nde sırasıyla “yardımcı doçent”, doçent ve profesör oldu. 2010-2012 yılları arasında İstanbul Üniversitesi Rektör Yardımcılığı yaptı.

İnsan Kaynakları Yönetimi, Yönetim-Organizasyon, Örgütsel Davranış alanlarında eğitim, araştırma, danışmanlık, yayın ve proje çalışmaları bulunan Acar; Akademik çalışmaları yanında çeşitli komisyon ve kurul üyelikleri/başkanlıkları ile Fakülte Kurulu ve Fakülte Yönetim Kurulu Üyeliği, İşletme İktisadi Enstitüsü (İİE) Müdür Yardımcılığı ve Yönetim Kurulu Üyeliği, Eğitim Koordinatörlüğü, Stratejik Planlama Kurulu Üyeliği, Norm Kadro Yürütücülüğü, Kariyer Merkezi Yönetim Kurulu Üyeliği, Yüksek Lisans Program Başkanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Strateji Belgesi Danışma Kurulu üyelikleri ile İÜ Rektör Yardımcılığı (2010-2012) görevlerinde bulundu.

2012’den beri TÜBA Başkanlığı’nı yürüten, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim ve Araştırma Merkezi (ÇASGEM) Danışma Kurulu Üyesi ve Kamu Hakem Kurulu Yedek Üyesi de olan Prof. Ahmet Cevat Acar, evli ve iki çocuk babasıdır.

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)