adscode
adscode

Eğitimin Felsefi, Sosyal ve Tarihi Temelleri Çalıştayı başladı!

Eğitimin Felsefi, Sosyal ve Tarihi Temelleri (EFSTT) Çalıştayı saat 10.00 itibariyle başladı. Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi ve Eğitim Felsefesi Derneği işbirliği ile düzenlenen çalıştay bugün ve yarın devam edecek.

Eğitimin Felsefi, Sosyal ve Tarihi Temelleri Çalıştayı başladı!
Etkinlikler
Güncelleme : 03-Feb-20 10:05

Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi ve Eğitim Felsefesi Derneği işbirliği ile 03-04 Şubat 2020 tarihlerinde, Eğitimin Felsefi, Sosyal ve Tarihi Temelleri (EFSTT) Çalıştayı düzenleniyor. Çalıştay saat 10.00 da başlayacak ve Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Hasan Ali Yücel salonunda yapılacak.

 

Çeşitli üniversitelerden akademisyenlerin katılacağı Çalıştay'da, öğretmen yetiştiren programlarda zorunlu dersler arasında yer alan “Eğitim Felsefesi”, “Eğitim Sosyolojisi” “Türk Eğitim Tarihi” ve “Eğitim Tarihi” derslerinin eğitim bilimleri içindeki yeri ve önemi, derslerin amaçları, içeriği, öğretim yöntemleri, ölçme ve değerlendirme ile ilgili öğretim elemanlarının karşılaştıkları sorunlar ve çözüm önerilerinin  yanı sıra EFSTT’nin lisansüstü programları  tartışılacak. 

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)