adscode
adscode

​Elektronik Fatura Ne İşe Yarar?

Fatura işlemlerini yapan ve bunları kaydeden, aynı zamanda pek çok farklı alanda gelir ve gider sahibi olan kuruluşların e fatura kullanmaları, zaman ve ödeme açısından avantajlarına olacaktır.

​Elektronik Fatura Ne İşe Yarar?
Türkiye'den Haberler

Fatura işlemlerini yapan ve bunları kaydeden, aynı zamanda pek çok farklı alanda gelir ve gider sahibi olan kuruluşların e fatura kullanmaları, zaman ve ödeme açısından avantajlarına olacaktır. Elektronik faturayla birlikte her türlü gelir ve gider tablosu oluşturulabilir, platform bünyesinde önemli notlar alınabilir ve bu notlara  istenilen zamanda ulaşılabilir.

Hangi Şirketler E- Fatura Kullanabilir?

Avrupa genelinde pek çok kuruluşun kullandığı e fatura, kaybolabilecek pek çok önemli belgenin korunmasına ve istendiği takdirde arama yapılarak ulaşılabilmesine imkan tanıyabiliyor. Elektronik faturanın en önemli avantajı, binlerce kağıt arasından size lazım olanı aramaya çalışmak yerine telefonunuzdan veya bilgisayarınızdan sitedeki profilinize giriş yaparak, istediğiniz belgeyi aratabiliyor olmanızdır. Bu sayede hem firmanızın yönetim sürecinde zamanınızı verileri incelemek için harcamayacak hem de sitedeki yeni seçenekleri kendi profilinizde detaylarıyla bulabileceksiniz.

E- Faturanın Avantajlı Yanları Neler?

Elektronik faturanın önemli avantajlarından biri, istenmeyen kağıt masraflarının önüne geçerek maliyetin çok büyük bir oranda düşüş sağlamasına yardımcı olmasıdır. Normalde faturaları ödemek ve işlemlerinizi yapmaya devam edebilmek için ofisinizde evraklara yer açarak özel harcamalar yapmanız gerekmektedir. E fatura kullanarak bu harcamalardan kurtulabiliyorsunuz.

Her zaman için ulaşıma açık ve gelecek yıllarda da ulaşılabilecek bir sistem oluşturulmuş olması sayesinde, evraklarınızla nasıl işlemler yaptığınız ve detaylı olarak bilgilerini sistemdeki profilinizde kayıtlı biçimde bulabileceksiniz. E fatura nedir yedi gün yirmi dört saat boyunca destek alabileceğiniz, her türlü operasyonel faaliyetlerde yanınızda olacak olan sistemin adresi Digital Planet hızlı ve verimli çalışma sağlamaktadır. Faturaların aynı zamanda kayıt altına alınması ve korunmasıyla ilgili tüm işlemler hakkında www.digitalplanet.com.tr/tr/call sayfasına bağlanarak bilgi alabilirsiniz. Destek hattı bünyesinde tüm sorularınızın cevaplanabildiği 444 9 328 hattı üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Belirtilen numaradaki operatörlerden sistem hakkında gerek kullanım, gerekse sistemin ne işe yaradığı ve avantajlarıyla ilgili detaylı olarak bilgi alabilirsiniz. E fatura hakkında ayrıntılı bilgi ve hızlı teklif almak için e Fatura sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)