adscode
adscode

Emekli ve memur maaşları Kurban Bayramı’ndan önce yatacak mı?

Emekli ve memurlar Eylül ayı maaşlarını bekliyorlar. Kurban Bayramı sonrasında yatması gereken maaşların, bayramdan önce yatmasını bekleyen emekli ve memurlar için açıklama geldi. İşte maaşların yatacağı…

Emekli ve memur maaşları Kurban Bayramı’ndan önce yatacak mı?
Türkiyeden Haberler
Kurban Bayramı’na günler kala emekli ve memurlar bayram hazırlıkları için bütçesini hesaplamaya başladılar. Ramazan Bayramı’nda olduğu gibi Kurban Bayramı’nda da maaşların önce yatması herkesi memnun edecek. Bu bekleti uzun bir süre önce dile getirilmişti. Konuyu değerlendirmeye alan bakanlıktan müjdeli haber geldi!

Emekli ve memurlar Eylül maaşlarını Kurban Bayramı’ndan önce alacaklar! Maaşlarını her ayın 17'sinden sonra alan emeklilere ödemeler Kurban Bayramı öncesinde yatacak. Bayram tatilinin başlayacağı hafta sonundan önce bugün ve yarın ödemeler hesaba geçmiş olacak. SSK ve Bağ-Kur emeklilerine de ödemeler 8 ve 9 Eylül'de yatacak. Emeklilerin bayram öncesi bekledikleri promosyon ödemeleri ise sonraya kaldı.

Memur emeklileri ise her ayın 1'i ile 5'i arasında maaşlarını alıyor. Memur emeklilerine maaş ödemeleri yattı.

SSK ve Bağ-Kur kapsamında emekli, dul ve yetim gelir/aylığı alanların Eylül dönemi gelir/aylık ödemeleri, tahsis numarasının son rakamı 9, 7, 5, 3 ve 1 olanlarda 8 Eylül'de; 8, 6, 4, 2 ve 0 olanlarda 9 Eylül'de hesaplara yatacak.

Memurların maaş ödeme tarihleri de bayram öncesine çekildi. Maaş ödeme günü olan 15 Eylül'ün Kurban Bayramı'nın son haftasına denk gelmesi nedeniyle, memurlar maaşlarını bayramdan önce alabilecek. Her ayın 8-14'ü arasında ödenen geçici iş göremezlik ödenekleri de bayram nedeniyle 5-9 Eylül tarihleri arasında yatacak.


Star

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)