adscode
adscode

En İyi 4 Yüz Yaşlandırma Uygulaması

Filmlerde sürekli gördüğümüz yüz yaşlandırma teknikleri, artık telefon uygulamalarında da kullanılıyor.

En İyi 4 Yüz Yaşlandırma Uygulaması
Bilim Teknoloji
Önceleri bilim -kurgu ya da aksiyon filmleri ile tanıştığımız yaşlandırma tekniğini artık mobil cihazlarınız ile siz de kullanabilir, kendinizin ya da arkadaşlarınızın yıllar sonra nasıl görüneceğini, yüzlerinin nasıl kırışacağını, kaz ayaklarının ve göz altı torbalarının yüzlerinde nasıl duracağını öğrenebilirsiniz. Üstelik bazı televizyon programlarında kullanılandan çok daha iyi kalitede.
İşte en iyi yüz yaşlandırma uygulamaları…

​AgingBooth

En başarılı fotoğraf yaşlandırma uygulamalarından biri olan AgingBooth ile istediğiniz fotoğrafı birkaç basit adımda yaşlandırabiliyorsunuz.

Oldify 2

Seçtiğiniz bir fotoğrafı 20, 40 ya da 60 yıl yaşlandırabildiğiniz bu uygulama sadece fotoğraftaki yüzün yaşlandığında nasıl göründüğünü değil, nasıl davrandığı konusunda da bilgi sahibi olmanızı sağlıyor. Bunu da fotoğrafınıza çeşitli mimikler, esneme, öksürme gibi efektler katarak yapıyor. Son derece eğlenceli olan bu yaşlandırma uygulaması kısıtlı bir süre için ücretsiz olarak da sunuldu.

Age Editor

Digital Bananas LLC tarafından geliştirilmiş olan bu uygulama da fotoğrafı olduğu gibi yaşlandırmanın yanı sıra fotoğrafta saç, sakal ve aksesuar değişikliği de yapabilmenizi sağlıyor.

Age My Face

Fotoğrafınıza seçtiğiniz yaşlı şablonlarından birini ekleyerek onu yaşlandırabildiğiniz bir uygulama olan Age My Face de saç, sakal ve aksesuar konusunda bolca değişiklik yapabildiğiniz bir diğer uygulama.


Radikal

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)