adscode
adscode

En Zengin Adamın En Büyük Pişmanlığı

Dünyanın en zengin isimlerinden biri olan ve Microsoft ile ismini tüm dünyaya duyuran Bill Gates, hayatındaki en büyük pişmanlığı açıkladı.

En Zengin Adamın En Büyük Pişmanlığı
Dünyadan Haberler
Sosyal medya platformu Reddit'te açık oturuma katılan ve kullanıcıların sorularını içtenlikle yanıtlayan Gates, 'en büyük pişmanlığı' sorusu üzerine şu sözleri kaydetti: "Yabancı dil bilmiyor olmamdan dolayı kendimi aptal gibi hissediyorum."

Lise yıllarında Latince ve Yunanca dersleri aldığına dikkat çeken Gates, buna rağmen bu eğitimlere öncelik vermediğini söyledi ve ekledi: "Fransızca, Arapça ve hatta Çince biliyor olmak isterdim."

ZUCKERBERG ÇİNCE DE KONUŞUYOR
Gates'in yabancı dil konusundaki pişmanlığı akıllara bir diğer sosyal medya devinin patronu Mark Zuckerberg'i getirdi. Facebook'un onlarca dil desteklemesinin yanında kendini de zamanla bu konuda geliştiren Zuckerberg, hatırlanacağı üzere Çin'de bulunan bir üniversitedeki oturumun sorunda 30 dakikalık soru cevap bölümünde  Çince sorulara Çince yanıt vermişti.

Bu haber Google arama motoru kullanılarak Kaynak Site olan bu site den alıntı yapılmıştır. Haberin tüm sorumluluğu kaynak siteye aittir ve sitemiz bu haber dolayısı ile sorumlu tutulmamalıdır. Buna rağmen haberin kaldırılmasını istiyorsanız lütfen yukarıdaki tekzip linklerinden haberin kaldırılmasını talep edebilirsiniz

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)