adscode
adscode

Facebook çevrenizdeki arkadaşlarınızı gösterecek

Facebook, arkadaşlarınızın hayatlarına dair daha fazla şey öğrenmenizi ve kendi hayatınızla ilgili daha çok bilgi paylaşmanızı sağlayan bir dizi yeni özelliği devreye sokuyor.

Facebook çevrenizdeki arkadaşlarınızı gösterecek
Sosyal Medya

Geçtiğimiz gün sunulan ‘Traveling to’ özelliği, Facebook kullanıcılarına nereye seyahat ettiklerini paylaşma olanağı sağladı. Bugün ise ‘Nearby Friends / Yakındaki Arkadaşlar’ özelliği duyuruldu. Adından da anlaşılabileceği gibi, yakınınızda bulunan Facebook arkadaşlarınız hakkında bilgi alabileceksiniz.

Konum tabanlı bu yeni özellik, Facebook’un mobil uygulamalarında kullanılabilecek. İsteğe bağlı olarak etkinleştirilebilen Yakındaki Arkadaşlar, telefonun GPS özelliğine ihtiyaç duyuyor.

Yakındaki Arkadaşlar ile size yakın olan arkadaşlarınızın nerede olduklarını görebilmek ve onlarla ilgili bildirim alabilmek dışında, onlara davetler de gönderebileceksiniz. Yakında olan arkadaşlarınızı, diğerlerinden farklı bir listede görebileceksiniz. Bunun için, hem sizin hem de arkadaşlarınızın özelliği aktif hale getirmesi gerekiyor.

Facebook’un Android ve iOS uygulamasına yapılacak güncellemeyle önümüzdeki haftalarda aktif edilecek olan özellik önce ABD’ye, ardından da tüm dünyaya sunulacak.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)