adscode
adscode

FARMASİ İLE İŞ İMKANI

Farmasi; kozmetik ürünlerinin (makyaj malzemeleri, cilt bakımı, saç bakımı, kokular vb.) üretimini yapan bir "TÜRK" firmasıdır.

FARMASİ İLE İŞ İMKANI
Türkiye'den Haberler

Farmasi; kozmetik ürünlerinin (makyaj malzemeleri, cilt bakımı, saç bakımı, kokular vb.) üretimini yapan bir "TÜRK" firmasıdır.
 
ÇALIŞMA SİSTEMİ NASILDIR ?
Farmasi kozmetik, 
üretmiş olduğu tüm ürünleri "networking marketing" sistemi ile satışa sunmuştur.
Networking marketing, kısaca tavsiye edilerek satılan ve ekip oluşturarak daha fazla gelir etme imkanı sağlayan bir sistemdir.


NEDEN FARMASİ ?
Bu sistemde çalışan Farmasi'nin en önemli avantajlarından birisi hiç bir sermayeye gerek duymazsınız, Farmasi kayıt olduktan sonra size gönderilen katalogdan yada online katalogdan ürünleri, çevrenize, akrabalarınıza, tanıdığınız, tanımadığınız ulaşabileceğiniz herkese tavsiye ederek satış yapabilirsiniz.

Farmasi'ye üye olduktan sonra, ürünleri indirimli bir şekilde alabilirsiniz.Bu ürünlerden %30 karla satış yaparak kazanabilirsiniz.Sizin tavsiyeniz ile sizin gibi farmasi kozmetik ürünlerini satmaya başlamak isteyen kişiler sizin alt üyeniz olarak tanımlanır.Bu şekilde oluşturmuş olduğunuz ekibin her bir bireyinden %22 prim alırsınız.Satabileceğiniz ve oluşturabileceğiniz ekip sizin elinizdedir ve buda Farmasi'de kazanacağınız paranın sınırı olmadığını gösterir.

Yapmış olduğunuz satışlar siz ve ekibiniz ile beraber, bazı maddelere göre size ünvan kazandırır.Farmasi'de yükseldikçe size SGK ve emeklilik hakkı kazandırır.

Farmasi direktörü olduğunuzda size Samsung Note 3 telefon ve Samsung Tab 4 Tablet ile beraberinde faturayı firmanın ödediği birer hat hediye edilir.

Daha üst ünvanlarda ise yurt içi ve yurt dışı ücretsiz tatiller, Mercedes, linea ve albea araçlarını kazanma hakkına da sahipsiniz.

Yukarıda bahsetmiş olduğumuz gibi bir çok avantajı mevcuttur.Daha ayrıntılı olarak bilgi almak isterseniz Web sitemizi ziyaret etmenizi öneririz.Burada  bilgileri bulabilir veya canlı destekten öğrenmek istediklerinizi sorabilirsiniz.

Sizde ek gelir sahibi olmaya yada kendi işinizi yapmaya hazırsanız.Farmasi Kayıt formunu doldurmanız yeterlidir.Farmasi Üyelik formunda girmiş olduğunuz telefon numarasından aranır ve bilgilendirilirsiniz.Kayıt işlemi bittiği gibi size danışmanınız tarafından katalog ve testerlar gönderilir.Kayıt işlemi bu kadardır.

Hemen ürün siparişi verebilir ve satış yapmaya başlayabilirsiniz.Kendi ekibinizi oluşturmak için üye kayıt edebilirsiniz.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)