adscode
adscode

Felsefe Okulu başlıyor!

Prof. Dr. Örsan K. Öymen’in koordinatörlüğünde gerçekleşen Felsefe Okulu seminerlerinin altıncısı, 6-27 Kasım 2019 tarihlerinde her Çarşamba günü saat 19:00-21:00 saatleri arasında gerçekleşecek.

Felsefe Okulu başlıyor!
Etkinlikler

FMV Işık Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi bünyesinde Prof. Dr. Örsan K. Öymen’in koordinatörlüğünde gerçekleşen Felsefe Okulu seminerlerinin altıncısı, 6-27 Kasım 2019 tarihlerinde her Çarşamba günü saat 19:00-21:00 saatleri arasında, İstanbul Nişantaşı’nda Feyziye Mektepleri Vakfı Sacit Öncel Salonu’nda gerçekleşecek. Seminerler Prof. Dr. Örsan K. Öymen tarafından verilecek. Üniversite içinden ve dışından herkese açık olan Felsefe Okulu VI seminerlerinde, 19. yüzyıl Alman filozofu Friedrich Nietzsche’nin düşünceleri ve kuramları ele alınacak. Her seminer 60 dakikalık bir sunumdan ve 45 dakikalık soru-yanıt kısmından oluşacak. Sunumdan sonra soru-yanıt kısmına geçilmeden önce 15 dakika ara verilecek.

Kayıt  ve bilgi için: sem@isikun.edu.tr ve www.isikun.edu.tr/sem

 

Prof. Dr. Örsan K. Öymen Kimdir?

FMV Işık Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Bölümü Başkanı ve Öğretim Üyesi’dir. Lisans ve Doktora derecelerini Orta Doğu Teknik Üniversitesi Felsefe Bölümü’nden, Yüksek Lisans derecesini New York Üniversitesi (NYU) Felsefe Bölümü’nden almıştır. Felsefedeki ilgi ve araştırma alanları Epistemoloji (Bilgi Felsefesi), Etik (Ahlak Felsefesi) ve Siyaset Felsefesi’dir. “Hume” (Say Yayınları), “Tanrı Var mıdır?” (Destek Yayınları), “Varlık ve Kuşku” (yayına hazırlanmakta), “Felsefe Yazıları” (yayına hazırlanmakta) ve “Karanlıktan Yağan Kar” (yayına hazır) adlı beş kitabı ve alanında yayınlanmış birçok ulusal ve uluslararası akademik makalesi bulunmaktadır. 19 yıldır düzenlenen “Assos’ta Felsefe” adlı etkinliğin kurucusu ve direktörü, Felsefe Sanat Bilim Derneği’nin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı’dır. Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarıdır.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)