adscode
adscode

Fide Okulları, yeni kampüsünü Süreyyapaşa’da açmaya hazırlanıyor!

Fide Okullarının yeni kampüsü 2018-2019 eğitim-öğretim yılında Süreyyapaşa’da açılıyor. 7.000 m²’yi aşan bir alan üzerine kurulacak kampüste; derslikler, oyun terasları, bahçede açık atölyeler, sanat,…

Fide Okulları, yeni kampüsünü Süreyyapaşa’da açmaya hazırlanıyor!
Okullardan Haberler
Eğitim-öğretim hayatına iki yıl önce merhaba diyen, odağına çocuğu ve öğretmeni alan Fide Okulları, yeni kampüsünü 2018-2019 eğitim-öğretim yılında Süreyyapaşa’da hizmete sunmaya hazırlanıyor. Mutlu öğretmen, mutlu öğrenci anlayışı ile yola çıkan Fide Okullarının Süreyyapaşa’daki yeni kampüsünde öğrenciler; tamamı güneş ışığı alan derslikler, atölyeler, spor ve yemek salonu ile keyifli bir öğrenme deneyimi yaşayacak.

Konuyla ilgili olarak Fide Okulları Kurucusu Ali Koç “Fide Okulları merkezine çocuğu ve öğretmeni alan bir okuldur. Mutlu çocukları yetiştirecek olanın, mutlu öğretmenler olduğunu biliyoruz. Kendini gerçekleştirme olanaklarına, sorma/sorgulama şansına, insan olarak değer görme hakkına, öğrenme merakı ve heyecanına sahip olan öğretmenlerin, kendini gerçekleştiren, eleştirel düşünebilen, öğrenme merakını yaşamının her anına taşıyabilen Fide’leri büyüteceğine inanıyoruz. Yol gösterici ilkelerimiz olan sadelik ve çocuğun üstün yararı ışığında, iyi okulun, iyi öğretmen ile öğrenciyi iyi fiziksel koşullarda bir araya getiren okul olduğu inancıyla Fide İdealtepe’den sonra Fide Süreyyapaşa Kampüsümüzü açıyoruz” dedi.

Süreyyapaşa’da 7.000 m²’yi aşan alan üzerine kurulacak olan kampüsün, 1.600 m² kapalı, 3.800 m² açıkve 1.900 m² yeşil alanı bulunacak. Toplamda 16 derslikten oluşan kampüs, kapalı spor salonu, açık spor sahası, oyun alanları ve atölyelerden oluşacak.

Anasınıflarında her sınıfın kendine ait açık oyun terası bulunurken, Süreyyapaşa kampüsünde farklı türde ve nitelikte açık oyun alanları; yeşil alan, sert zemin oyun elemanları bulunacak. Bahçede yer alacak açık atölye alanları, çocukların zamanlarını keyifle geçirmelerini sağlayacak.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)