adscode
adscode

“Fırsatlar; Doğru Yerde Durup ve Hazır Şekilde Beklemekle Gelir”

Düzce Üniversitesi tarafından düzenlenen “Geleceği Okumak: Çizgileri Geriye Doğru Birleştirmek” başlıklı konferansta, Haliç Üniversitesi Yönetim ve Organizasyon Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Salih Dinçel, Düzce Üniversitesi öğrencileriyle bir araya geldi.

“Fırsatlar; Doğru Yerde Durup ve Hazır Şekilde Beklemekle Gelir”
Üniversite

Mehmet Akif Ersoy Eğitim ve Kültür Merkezi İstiklal Konferans Salonu’nda düzenlenen programa; Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

 

Yeni nesil üniversite öğrencisi profili hakkında değerlendirmelerde bulunarak sunumuna başlayan Öğr. Gör. Salih Dinçel, üniversite öğrencilerini farklı kılan en önemli özelliği sosyal olmak şeklinde açıkladı. Öğrencilerin; farklı alanlarda bilgi sahibi olmasının, zaman yönetimini iyi kullanmasının, tecrübeli insanlarla vakit geçirmesinin önemini dile getiren Dinçel, seyahat yapmalarının ve yeteneklerini kullanmalarının da onları geliştireceğini vurguladı.

 

Kaliteli yaşam farkındalıklarından da bahseden Öğr. Gör. Salih Dinçel, “Herkes kendi filminin aktörüdür. Hayatı basitleştirin. En iyisi olan değil, en çok katma değer üreten kazanır. Başarı bir yüktür. Size başarılı denmesi dönemseldir. İşini iyi yapan ve erdemli olarak anılın. Fırsatlar ayağa gelmez. Fırsatlar; doğru yerde durup ve hazır şekilde beklemekle gelir.” şeklinde konuştu.

 

“Her gün gelişiminiz için bir bir çizgi atın. Vakti geldiğinde geçmişe dönüp onları birleştiren.” diyen Dinçel, programın son bölümünde Fikret Kızılok şarkılarından oluşan mini bir konser verdi. Program, Doç. Dr. İstemi Çömlekçi’nin Öğr. Gör. Salih Dinçel’e teşekkür belgesi ve plaket takdimiyle son buldu. Etkinlik sonrasında Öğr. Gör. Salih Dinçel, kendi yazdığı “Girişimcilik” adlı kitabı Düzce Üniversitesi öğrencileri için imzaladı.

 

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)