adscode
adscode

Galaxy Note 10 kamera dizilimi yer değiştiriyor

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, Note ailesinin en yeni üyesi üzerindeki çalışmalarını sürdürüyor.

Galaxy Note 10 kamera dizilimi yer değiştiriyor
Bilim Teknoloji

 Galaxy Note 10 kamera dizilimi ile ilgili bilgiler ortaya çıktı. Ice Universe isimli Twitter hesabı, Da Vinci kod adlı akıllı telefonun kamera dizilimini açıkladı.

Ortaya çıkan bilgilere göre Galaxy Note 10 kamera tarafında tasarım değişikliği ile geliyor. Ön kamera ve arka kamera dizilimini değiştiren Samsung, iPhone benzeri bir kamera tasarımıyla yeni Note 10’u karşımıza çıkarmaya hazırlanıyor.

Galaxy Note 10’un arkasındaki üçlü kamera kurulumu aşağı doğru dizilmiş bir şekilde gelecek. Bildiğiniz gibi Galaxy Note 9 modelinde kamera kurulumu yan yanaydı. Telefonun ön kamerasında da değişiklik bekleniyor. Çıkan söylentilere göre ön kamera telefonun ortasında konumlanacak.

Galaxy Note 10 kamera donanımı ile ilgili de bazı dedikodular ortaya çıkmaya başladı. Tahminler yeni akıllı telefonun Galaxy S10 ile aynı kamera donanımına sahi olacağını işaret ediyor.

Note 10 ve Note 10 Pro olmak üzere iki farklı versiyonu bulunacak olan yeni amiral gemisinin standart versiyonunda üç arka kamera kullanılacak. Pro olan versiyonda ise dört kamera karşımıza çıkacak.

 

Shiftdelete


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)