adscode
adscode

Geleceğin Bilim İnsanları TED Rönesans Koleji’nde Buluştu

TED Rönesans Koleji; Düzenlediği uluslararası prestijli çocuk bilim etkinliklerinden birisi olan, School Maker Faire ile geleceğin mucitlerini, bilim insanlarını özel bir organizasyonla bir araya getirdi.…

Geleceğin Bilim İnsanları TED Rönesans Koleji’nde Buluştu
Okullardan Haberler
Farklı okullardan bilime ve üretmeye meraklı katılımcılar, gün boyu içinde müzik, güzel sanatlar, eğitimler, kodlama, robotik atölyeleri ve daha pek çok eğlenceli aktivitenin yer aldığı TED Rönesans Koleji School Maker Faire’18’de buluştu.  

Öğrencilerinin kişilik gelişimi ve öğrenme süreçlerini desteklemek için çok yönlü bir eğitim programı sunan TED Rönesans Koleji; dünyanın pek çok ülkesinde düzenlenen ve bilime meraklı çocukları buluşturan School Maker Faire’18 etkinliği ile geleceğin mucitlerini, bilim insanlarını bilim ve eğlence dolu bir etkinlikte bir araya getirdi.
 
Hayal Et, Keşfet, Üret temasıyla okulun Küçükyalı’da bulunan kampüsünde gerçekleşen School Maker Faire’18’de; Farklı okullardan ve her yaştan katılımcılar bilimsel projelerini sundu, eğlenceli atölye çalışmalarında ilgi duydukları alanlarda yaratıcılıklarını geliştirdi.

Gün boyu süren etkinlikte katılımcılar; proje sunumlarının yanı sıra Kodlama, robotik, lego, strach gibi bilimsel atölye çalışmalarına ve müzik, güzel sanatlar alanlarında eğlenceli aktivitelere katılma imkânı buldular. Günün sonunda gerçekleştirilen drone gösterisi ise büyük ilgi gördü.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)