adscode
adscode

Geleceğin Odyologları ilk kez Üsküdar Üniversitesi’nde buluştu…

​Üsküdar Üniversitesi Türkiye’nin farklı üniversitelerinde öğrenim gören Odyoloji bölümü öğrencilerini bir araya getirdi.

Geleceğin Odyologları ilk kez Üsküdar Üniversitesi’nde buluştu…
Eğitim
1’incisi düzenlenen Odyoloji Günlerine katılan öğrenciler “Tanısal Odyoloji Sempozyumu” na katıldı.

Geleceğin odyologları Üsküdar Üniversitesi’nin düzenlediği 1. Odyoloji Günleri kapsamında gerçekleştirilen Tanısal Odyoloji Sempozyumunda bir araya geldi.

Nermin Tarhan Konferans Salonunda gerçekleştirilen sempozyuma, Bezmialem Vakıf Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, Aydın Üniversitesi, Gelişim Üniversitesi ve Turgut Özal Üniversitelerinden 200’ü aşkın öğrenci katıldı.

Üsküdar Üniversitesi ev sahipliğindeki sempozyum, Odyoloji lisans öğrencilerini ilk kez bir araya getirmesi yönüyle önem taşırken sempozyumun ana teması odyolojiydi.

Marmara Üniversitesi ve Odyologlar Derneği’nin organize ettiği, Erişçi Elektronik’in sponsor olduğu sempozyuma Üsküdar Üniversitesi’nden Sağlık Bilimleri Fakültesi Odyoloji Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Burak Öztürk, Marmara Üniversitesi Odyoloji Bilim Dalı öğretim üyeleri Doç. Dr. Ufuk Derinsu, Doç. Dr. Ayça Çiprut, Uzm. Ody. Sıdıka Cesur ile Uzm. Ody. Atılım Atılgan konuşmacı olarak katıldı. Sempozyumda odyolojik tanılamanın çeşitli konuları ele alındı.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)