adscode
adscode

Geleceğin Yıldızları Rüzgarın Peşinden Gidiyor

Alaçatı Sörf ve Datça Yelken Kampları

Geleceğin Yıldızları Rüzgarın Peşinden Gidiyor
Eğitim

 
       26 yıldır Türkiye’de kamp kültürünün gelişmesine katkı sağlayan Geleceğin Yıldızları, yaz tatilinde deniz, kum ve güneşin keyfini çıkarmak isteyen 8- 17 yaş grubu çocuk ve gençlere, Alaçatı ve Datça’da hayat boyu unutulmayacak anıların yaşanacağı bir kamp ortamı sunuyor.
 
Uzun soluklu bir eğitim döneminin ardından okullar kapandı. Tüm senenin yorgunluğunu atmak isteyen çocuklar, eğlenceli bir yaz geçirmek için farklı yaz kampı programlarına katılmayı tercih ediyor. 26 yıllık kamp tecrübesiyle bugüne kadar 67 ülkeden farklı kültür ve yaştaki çocukları buluşturan Geleceğin Yıldızları, 5 - 17 yaş grubuna Uludağ, İstanbul, Alaçatı, Kuşadası, Datça, Londra ve Los Angeles’da spor, sanat, İngilizce ve doğa programlarını içeren 19 farklı kamp seçeneği ile ayrıcalıklı bir okul dışı eğitim olanağı sunuyor. Geleceğin Yıldızları’nın 19 farklı kamp programı arasında yer alan deniz, kum ve güneşin keyfini çıkarmak isteyen çocuk ve gençler için düzenlenen Alaçatı Sörf Kampı ve Datça Yelken Kampı büyük ilgi görüyor.
 
 
Rüzgarın sesi Alaçatı ve Datça’da daha güzel duyuluyor
 
        Alaçatı Sörf Kampı,  10-17 yaş grubuna yönelik olarak 1 -28 Temmuz tarihleri arasında 1’er haftalık programlar halinde gerçekleştiriliyor. Alaçatı Sörf Kampı’nda kampçılar her seviyede küçük gruplarda uzman eğitmenlerle sörf eğitimi alıyor. Toplamda 18 saat süren eğitimlerde, rüzgar okuyabilme ve güvenli sörf eğitimleri teorik ve uygulamalı olarak anlatılıyor.
 
8 -17 yaş grubuna özel düzenlenen Datça Yelken Kampı ise 29 Temmuz – 13 Ağustos tarihleri arasında 1’er hafta programlar olarak sunuluyor. Ekip çalışmasının ön planda olduğu bu kampta hem yelken eğitimi alınıyor hem de Datça’nın muhteşem doğasının keyfi sürülüyor. 
 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)