adscode
adscode

Gelişim Üniversiteliler Zakkum ile coştu!

Bahar şenlikleri kapsamında yüzlerce üniversite öğrencisi soğuk havaya ve çiseleyen yağmura rağmen, Türkiye’nin sevilen rock grubu Zakkum ile eğlenceli dakikalar yaşadı.

Gelişim Üniversiteliler Zakkum ile coştu!
Türkiye'den Haberler

 

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin düzenlediği bahar şenliklerinde rock müzik grubu Zakkum rüzgarı esti. Şenliğe, soğuk hava ve yağan yağmura rağmen öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Çeşitli etkinliklerin yanı sıra İstanbul Gelişim Üniversitesi Futbol Takımı’na üniversiteler arası futbol müsabakalarında Türkiye üçüncüsü olmaları sebebiyle madalya ve ödülleri İstanbul Gelişim Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Abdülkadir Gayretli tarafından verildi. Gayretli, Zakkum Grubu üyelerine de plaket takdim etti.

 

Bahar şenliklerinin finaller öncesi öğrenciler için önemli bir motivasyon kaynağı olduğunu söyleyen İstanbul Gelişim Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Abdülkadir Gayretli, “Öğrencilerimiz bu sene gerçekten çok yoruldu. Gerek proje yapımında gerekse patent üzerindeki çalışmalarla birlikte önemli noktalara geldiler. Üniversite camiası olarak bizler de öğrencileri çok yoruyoruz. Çünkü Türkiye’nin kalkınması lazım. Kalkınan bir Türkiye’de üniversite öğrencileri aktif, başarılı, idealist ve üretken olmalıdır” dedi.

 

YÖK Başkanı Yekta Saraç’ın destek ve teşviklerine değinen Gayretli, “YÖK ve üniversite camiası itibariyle artık Gelişim Üniversitesi başrol olmak üzere bütün üniversiteler yeni bir nitelik kazanacaklar. Yeni bir anlayış içerisinde olacaklar. YÖK Başkanımız Yekta Saraç’ın destek ve teşvikleriyle Türkiye’de patent sayımızı 2 bin değil 20 bine 200 bine çıkarmayı hedefliyoruz. Çünkü Türkiye buna layık. YÖK’ün belirttiği şekillerde ve Başkanımız Yekta Saraç’ın ifadesiyle artık nitelikli, başarılı ve üretken bir üniversite camiamız olmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı. “Şenliklerde bir de güzel haber aldık” diyen Gayretli, “Özellikle okulumuzun futbol takımındaki öğrencilerimiz böyle güzel bir organizasyonda mutlu bir haber getirdiler. Futbol takımımız Türkiye genelinde üniversiteler arası yapılan futbol yarışmalarında Türkiye üçüncüsü oldu. Daha önceden de İstanbul birincisi olmuşlardı. Bundan sonra Gelişim Üniversitesi Türkiye’de ilk 10 üniversite arasına giren başarılı bir okul olacak. 10 sene içerisinde de Dünya üniversitelerinden ilk 500’e giren ve Türkiye’nin yüz akı olan bir üniversite olmayı hedefliyoruz” açıklamalarında bulundu.

Organizasyon ekibindeki arkadaşlarımızla birlikte hazırlıklar için gece burada sabahladık diyen Radyo Televizyon ve sinema Bölümü 2. sınıf öğrencisi Yahya Murat gülşen, “Şenliklerimiz bu sene fazlasıyla iyi. Geçen sene Pinhani gelmişti bu sene de Zakkum geliyor. Biz zaten organizasyon ekibindeyiz. Çok zorluydu hazırlıklar bizim için, organizasyon ekibindeki arkadaşlarımızla birlikte burada sabahladık. Ödül törenlerimiz vardı. Aşçılık bölümünün öğrencileri kurabiyeler, yiyecekler dağıtıyorlar, arka tarafta çeşitli aktivitelerimiz var” dedi.


Zakkum’u heyecanla beklediklerini söyleyen Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü 2. sınıf öğrencisi Başak Varol ise “Şenliklerde bu sene müzik grubu ve DJ var. Dilek balonu uçuracağız. Çeşitli ikramlarımız var. Zakkum’u çok seviyoruz ve heyecanla bekliyoruz” diye konuştu.

 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)