adscode
adscode

Genç Ticaretçiler Ödüllendirildi

Genç Başarı Eğitim Vakfı’nın düzenlediği Ticaret Fuarı’nda, 61 okuldan lise öğrencilerinin oluşturduğu 80 şirket yarıştı. Yılın Şirketi Ödülü'nü İMMİB Erkan Avcı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin…

Genç Ticaretçiler Ödüllendirildi
Etkinlikler
OZAN ÖMER KADÜKER - MİLLİYET
 

Genç Başarı Eğitim Vakfı'nın “Genç Başarı (JuniorAchievement) Şirket Programı” kapsamında TORIUM Alışveriş Merkezi’nde düzenlediği Ticaret Fuarı'nda öğrenciler, öğretmenler ve iş dünyası gönüllüleri bir araya geldi. Fuara destek veren kurumlar arasında İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA), Türkiye’de Genç Yönetici ve İşadamları Derneği (GYIAD), İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Girişimcilik Derneği, BOEING, MetLife ve Citi Foundation yer alıyor. Lise öğrencilerine iş fikri geliştirme, şirket kurma, işletme ve tasfiye etme deneyimi kazandırmayı hedefleyen 3X Programı'nın final ayağını oluşturan fuarda, 61 okuldan lise öğrencilerinin oluşturduğu 80 Genç Başarı Şirketi yarıştı. Öğrencilerin kurdukları şirketler, En İyi Stant, MetLife En İyi Satış/Pazarlama, En Yaratıcı Ürün ve genel klasmanda "En İyi Şirket" ödülleri kategorilerinde değerlendirildi.




Birinci Avrupa yolcusu
 
Fuarda En İyi Stant, MetLife En İyi Satış/Pazarlama ve En İyi Şirket ödülüne İMMİB Erkan Avcı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri layık görüldü. Öğrenciler, ödülü gelirinin bir kısmı hayvan barınaklarına bağışlanacak olan ve hayvanlara karşı şiddeti konu alan tişörtler tasarlayan “Yansıma Genç Başarı Şirketi” ile kazandılar. Görme engellilere yönelik tasarlanan çizgi roman ile “En İnovatif Ürün” ödülünü ise Özel Koç Lisesi’nden “HOPE Genç Başarı Şirketi” aldı. Toplamda en yüksek puanı alan “Yansıma Genç Başarı Şirketi”, temmuz ayında Almanya'nın başkenti Berlin’de “Avrupa Yılın Şirketi” yarışmasına katılacak.
 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)