adscode
adscode

Gençler için "Sanatta Yaratıcı Bakışlar" programı

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) Alt Kat tarafından hazırlanan "Sanatta Yaratıcı Bakışlar" programına başvurular açıldı.

Gençler için "Sanatta Yaratıcı Bakışlar" programı
Kültür Sanat
Güncelleme : 12-Apr-23 15:59

Vakıftan yapılan açıklamaya göre program, nisan-haziran ile eylül-kasım aylarında düzenlenecek.

Program kapsamında, farklı disiplinlerde sanatsal üretim süreçlerinin deneyimleneceği, 16-25 yaş arasındaki gençlere yönelik hazırlanan atölyeler 4 hafta sürecek.

Atölyelerde, Tan Tunçağ ile elektronik müziğin tarihi, yapısı ve üretim teknikleri, Gökçe Uygun ile ses tasarımı ve sahne uygulamaları, Gökalp Gönen ile stop-motion animasyon film üretimi, Can Memişoğulları ile ses ve görsel kodlama, Selda Taşkın ile film kurgusu, Alper Aydın ile de arazi sanatı ve güncel sanat çalışmalarına yönelik eğitim verilecek.

Toplum Gönüllüleri Vakfı iş birliğinde deprem bölgesinden İstanbul'a gelen veya deprem bölgesinde gönüllü görev alan gençlerin de programa katılımı teşvik edilecek. İKSV Alt Kat'ta gerçekleştirilecek 4 atölyeye İstanbul'dan katılım mümkün olacak. Çevrim içi yapılacak 2 atölyeye ise farklı şehirlerden de katılım sağlanabilecek.

Programa katılmak isteyenler "www.iksv.org/tr/etkinlikler/sanatta-yaratici-bakislar" adresinden detaylı bilgiye ulaşabilecek.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)