adscode
adscode

GESS Global Konferans ve Workshoplarının teması “Eğitimde Dönüşüm”

İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda 26-28 Mayıs 2022 tarihlerinde gerçekleşecek GESS Türkiye Eğitim Teknolojileri ve Çözümleri Fuarı, üç yıl aradan sonra eğitim dünyasının ilk ve en büyük yüz yüze buluşması olacak.

GESS Global Konferans ve Workshoplarının teması “Eğitimde Dönüşüm”
Eğitim

Eğitimdeki dijital yeniliklerin bir arada sergileneceği GESS Türkiye, bu yıl ''Aydınlık ve Sürdürülebilir Bir Gelecek İçin: Eğitimde Dönüşüm'' temasıyla hazırlanan konferans ve workshoplara da ev sahipliği yapacak. Sektörün önde gelen temsilcilerinin katılacağı ve 3 gün boyunca sürecek etkinliklere ilişkin içerikler, tüm eğitim düzeylerinde güncel trendler göz önüne alınarak hazırlanıyor.

Devlet ve özel okul yöneticileri, müdürleri, sahipleri, yatırımcıları ve satın alma kararı veren yöneticileriyle eğitim tedarikçilerini bir araya getirecek olan GESS Türkiye 2022’nin global konferans ve workshoplarının teması “Eğitimde Dönüşüm” olarak belirlendi. Konusunda uzman yurt içi ve yurt dışından önemli isimlerin bilgi, birikim ve uzmanlıklarını aktaracağı etkinlikler, ana sınıfından yükseköğrenime kadar tüm kademelerdeki eğitimcilerin katılımına açık ve ücretsiz olacak.

Eğitim dünyasının teknoloji, bilgi ve ticaret platformu olacak GESS Türkiye 2022’de özellikle dijital yenilikler ön planda olacak. Fuar; yeni nesil eğitim platformları, robotik sistemler, çevirim içi eğitim teknolojileri, STEM uyumlu uzaktan eğitim yazılımları, e-kitap okuyucular, sanal gerçeklik (VR) ve artırılmış gerçeklik (AR) teknolojileri, interaktif ekranlar, yeni nesil 3D yazıcılar, deney setleri, akıllı tahtalar ve çok daha fazlasını ziyaretçileriyle buluşturacak.

Detaylı Bilgi İçin; www.gess-turkiye.com


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)